ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4-3

Αν και είδε το φάσμα του αποκλεισμού «κατάματα», ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, υπέταξε τον πολύ μαχητικό Ολυμπιακό Λουτρακίου με 4-3, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και 2-3.

Οι «ερυθρόλευκοι», αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και μόλις στο 10’ ο Κατσιάπης, τροφοδότησε τον Παντελέου και ο τελευταίος νίκησε τον Πανούση, για το 0-1.
Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς, στα ίσια, αλλά στο 20’ ο Μπόζνος, έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Παπαϊωάννου.
Η νέα «ψυχρολουσία» για το Χιλιομόδι, ήρθε στο 28’ όταν ο Παπαδημητρίου, βρήκε τον Κατσιάπη και αυτός «έγραψε» το 0-2.
Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν όλο και περισσότερο και κατάφεραν στο 44’ με τον Πανακούλια, να μειώσουν σε 1-2 και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη, όσο περνούσε η ώρα, το άγχος γινόταν όλο και πιο εμφανές από πλευράς Ατρομήτου, αλλά στο 60’ ο Χρήστος Τσουμάνης, βρήκε τον Κουσκουνά, αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόντη, αλλά στην επαναφορά ο Πανακούλιας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, πέτυχε το 2-2 και όλοι πίστεψαν ότι η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου.
Στο 70’ όμως ο Αγγέλου τροφοδότησε τον Παπαδημητρίου και αυτός έστειλε την μπάλα για το 2-3, «παγώνοντας» και πάλι το Χιλιομόδι.
Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Χρήστος Τσουμάνης βρήκε τον Κουσκουνά και αυτός έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στην παράταση, ο Παπαπάς είχε αντίθετη άποψη και με ένα τρομερό σουτ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-3, δίνοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του.
Από τους νικητές, κορυφαίος ο Πανακούλιας, ενώ τον ακολούθησαν οι Παππάς και Ξύδης. Από τους πολύ μαχητικούς «ερυθρόλευκους», ξεχώρισαν οι Κατσιάπης, Ζερβός και Παπαδημητρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Ιατρόπουλος, Κορδαλής, Βλάσσης, Παππάς, Πανακούλιας, Παπαϊωάννου (46’ Τσαούσης), Ξύδης, Μυργιώτης (53’ Γεώργαρης Θ.), Κουσκουνάς, Τσουμάνης Χ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μπόζνος (25’ λ.τρ. Κόντης), Μιχαλόπουλος, Μούτσος, Αγγέλου, Μαυρέλης, Παπαδημητρίου, Κρούγιος, Κατσιάπης, Παντελέου (74’ Αθανασάκος), Ζερβός, Πέρρας Ι.Σ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply