ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-3


Εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, κατάφερε να πάρει η Κόρινθος, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 του Ηρακλή Λεχαίου, στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου.
Η διαφορά ποιότητας και κατηγορίας, ήταν όσο περνούσε η ώρα, όλο και πιο εμφανής και έτσι η «Μπάρτσα», χωρίς να πιεστεί και ιδιαίτερα, βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου.

Αν και οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλό τους και αρχικά προσπάθησαν, να αιφνιδιάσουν, το γκολ του Μπαλτζή στο 24’, διαφοροποίησε τις ισορροπίες.
Στο 34’ ο Βαγγέλη πέτυχε το 0-2 και κάπου εκεί φάνηκε πως η Κόρινθος δεν θα δυσκολευτεί να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.
Στην επανάληψη, η «Μπάρτσα», μπήκε δυνατά και κατάφερε μόλις στο 47’, να κάνει το 0-3 και έδωσε ουσιαστικό τέλος στο ματς.
Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος και πήραν εύκολα τη νίκη – πρόκριση. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό επίσημο ματς για την Κόρινθο, καθώς το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είναι άγνωστο πότε θα γίνει αυτό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Καζής, Κεφάλας, Νούλας (46' Καλύβας), Δωροβίνης, Κουρούμπαλης, Παινέσης, Γκαλέκος (46' Τσιφιλιτάκος Η.), Καρσιώτης (73' Ποτήρης), Σιαμπάνης, Παινεσης, Μέμικο Σπ..

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Ντερτιλής, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Φίλης, Βαγγέλη, Μπακιρτζίδης (46' Μαλαχάτης), Σιώκος (70' Δανιήλ), Κουβίδης, Παππάς, Μπαλτζής.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply