ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-1

Ο θεσμός του Κυπέλλου, πάντα είχε εκπλήξεις και μία από αυτές την πέτυχαν οι Άγιοι Θεόδωροι, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 της Κλένιας και βρίσκονται πλέον στους «16».
Οι φιλοξενούμενοι βέβαια είχαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ έχουν και πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ρούτσι, αλλά και του βοηθού Σπηλιώτη, όπου με τις αποφάσεις τους, θεωρούν ότι αλλοίωσαν του αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Γιώργου Καρανίκα, πάντως δεν φοβήθηκαν τους αντιπάλους τους. Κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με πέναλτι του Λευτέρη Νικολάου και να δείξουν ότι δεν θα παραδοθούν χωρίς να παλέψουν.
Η Κλένια έφερε το ματς στα ίσια με τον Κλαδάκη και αρκετοί πίστεψαν, ότι το φαβορί θα επικρατήσει.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν, βγήκαν και πάλι στην αντεπίθεση, κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, το οποίο όπως είπαμε οι παίκτες της Κλένιας, αμφισβήτησαν έντονα και με τον Λ. Νικολάου, πήραν προβάδισμα με 2-1.
Όσο περνούσε η ώρα, άρχισαν να πιστεύουν όλο και περισσότεροι οι Άγιοι Θεόδωροι πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη, αν και η Κλένια δημιουργούσε και έχανε ευκαιρίες με τους Κλαδάκη, Χρ. Γεώργαρη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σπ. Γεώργαρη.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικητές τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πολύ έντονα για τις αποφάσεις του Ρούτση.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Δανέσης, Γκιόκας, Τσίλης, Δημητρίου, Πάτρας, Μάστορας, Νικολάου Ο., Γεωργακόπουλος Ν., Νικολάου Μ., Γκοτζιάς, Γεωργακόπουλος Β.
Έπαιξαν και οι: Καλογήρου, Σαχίνης, Ράτης

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Μπίτζιος, Μακρής, Μπακλώρης (85’ Σεννής), Μπαλάφας Π.Β., Γεώργαρης Σπ., Ρουμελιώτης (46’ Λέπετζης), Γεώργαρης Χ., Δήμας (80’ Μπεξής), Κλαδάκης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply