ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 3-4

Το ότι ο Εθνικός Ξυλοκέριζας φέτος δείχνει ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, το γνωρίζαμε. Να καταφέρει πάντως να αποκλείσει τον Αστέρα Δερβενίου και μάλιστα εκτός έδρας, επικρατώντας με 3-4, λίγοι μάλλον θα το περίμεναν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με τον Γιάννη Μούτσο στο 15’, αλλά οι παίκτες του Αστέρα, έφεραν το ματς στα ίσια με τον Φωλιά.
Προβάδισμα στο σκορ όμως πήρε και πάλι ο Εθνικός, με τον Μούτσο να συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί, επτά γκολ σε δύο ματς, κάνοντας το 1-2 στο 30’.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Νομικός σημείωσε το 1-3, βάζοντας πραγματικά «φωτιά» στο ματς.
Στην επανάληψη, ο Αστέρας πίεσε πολύ, καθώς βρισκόταν μπροστά στον αποκλεισμό, αλλά η ομάδα της Ξυλοκέριζας, άντεχε και μάλιστα κατάφερε με τον Μπράνκο στο 70’, να κάνει το 1-4.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, μήπως και καταφέρουν και κερδίσουν κάτι, αλλά το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν σε 3-4, με γκολ των Φωλιά και Δημόπουλου.
Το τελικό σφύριγμα, βρήκε την Ξυλοκέριζα, να πανηγυρίζει μια πολύ σπουδαία και δίκαιη πρόκριση, ενώ πλέον ο Αστέρας Δερβενίου, που φάνηκε πως υποτίμησε τον αντίπαλο, στρέφεται στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Μπαξεβανάκης, Μερκούρης, Μετεβελής, Ρούτσης, Στεφανάκος, Φωλιάς, Πεθάινος, Γερμάνοφ, Νιάνγκ, Παλαιολόγου, Αθανασόπουλος
Έπαιξαν και οι: Γιαννακόπουλος, Δημόπουλος, Κουτρούλης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Δρίτσας, Οικονόμου (80’ Πετράκης), Τσιαντούλας, Τσιώλης, Μούτσος Π., Μάλλιος (70’ Δασκαλόπουλος), Νομικός, Γκέλης Δρ., Μπράνκο, Μούτσος Ι.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply