ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 2-1

Μπορεί τη νίκη – πρόκριση να την πήρε η Θύελλα Πετρίου με 2-1 κόντρα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού, αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το ημίχρονο, λόγω τεσσάρων τραυματισμών !!!

Με τη σέντρα της αναμέτρησης, ο Χουσελάς πήρε την μπάλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά τον νίκησε ο Φραντζής. Στην αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα, αλλά ο Παπαϊσιδώρου, απέτυχε προ του Ζώη.
Στο 20’ και πάλι ο επιθετικός του Διμηνιού, πλάσαρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντιπάλου τερματοφύλακα και έτσι στο 34’ ο Γεωργίου σέντραρε από αριστερά, ο Φραντζής έκανε λάθος έξοδο, έχασε την μπάλα, η οποία «προσγειώθηκε» στο κεφάλι του Μιχάλη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να χαρούν το τέρμα, ο Κωνσταντινίδης, δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, με τον αρνητικό Ζώη, να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, για το 1-1.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Χουσελάς για το Πετρί, μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Στεφανιδέλη, ο διαιτητής σωστά υπέδειξε το πέναλτι και ο Γεωργίου σημείωσε το 2-1.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με 10 παίκτες, καθώς ήδη είχε γίνει αλλαγή στο 16’, ο Νάκης στη θέση του τραυματία Γραμμόζη, ενώ στην ανάπαυλα αποχώρησαν οι Ζακούρας, Δουβής και Καρνιάκ, λόγω προβλημάτων.
Πάντως με βάση την εμφάνιση των ομάδων, λίγοι αντιλήφθηκαν ότι έπαιζε το Διμηνιό, με παίκτη λιγότερο.
Η Θύελλα Πετρίου, μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλό της και αν δεν ήταν σε κακή επιθετική μέρα ο Παπαϊσιδώρου, ο οποίος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 56’, όπως και ο Στεφανιδέλης στο 68’, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.
Την μεγαλύτερη ευκαιρία για το Διμηνιό, την απώλεσε, ποιος άλλος; Ο Παπαϊσιδώρου, ο οποίος στο 72’ σούταρε μέσα από την περιοχή και ενώ ήταν εξουδετερωμένος ο Ζώης, με κεφαλιά αυτοθυσίας έσωσε πάνω στη γραμμή ο Λαφαζάνος.
Οι γηπεδούχοι κάπου εκεί ξύπνησαν και είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Μιχάλη και Κασμά να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στα αρνητικά της ομάδας του Πετρίου, το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες αγωνίζονται ατομικά με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στο σύνολο.
Από το Πετρί ξεχώρισαν οι Χουσελάς, Λαφαζάνος, Μπακασέτας Β., Μητράκος, ενώ ο νεαρός Λεκουσιώτης, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Από το Διμηνιό, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο, κορυφαίος όλων όμων ο Μυργιώτης, ενώ ο Παπαϊσιδώρου ταλαιπώρησε πάντες, αλλά στην τελική ενέργεια, τα χαλούσε.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ζώης, Μητράκος, Ψυρρής, Λαφαζάνος, Τσουμάνης, Μπακασέτας Β., Μανάβης (73’ Κασμάς), Γεωργίου, Σχοινοχωρίτης (65’ Λεκουσιώτης), Χουσελάς (80’ Αδαμόπουλος), Μιχάλης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Φραντζής, Χριστόπουλος, Δουβής, Παπαϊσιδώρου, Μυργιώτης, Στεφανιδέλης, Γραμμόζη (16’λ.τρ. Νάκης), Κωνσταντινίδης, Γιανναράκης, Ζακούρας (46’ λ.τρ. Μούκα), Καρνιάκ (46’ λ.τρ. Φέκος)
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply