Ένας άλλος Ολυμπιακός με τους Γερμανούς!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Μετά από αυτο το όμορφο παιχνίδι του Ολυμπιακού που παρακολουθήσαμε όλοι,ήρθε η ώρα να πούμε τα καλά και τα κακά του αγώνα.Πραγματικά όμως σε αυτό το παιχνίδι σχεδόν όλα ήταν καλα!



Ο Ολυμπιακός ήταν φανερό ότι δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι,οι παίκτες της Μπορούσια είχαν καλύτερα πατήματα,αλλά όπως όλοι ξέρουμε το γκολ είναι αυτο που μετράει στο ποδόσφαιρο.Στο 6' μόλις λεπτό όμως η καρδιά έφυγε  λίγο από την θέση της με τον Καγκάβα,ευτυχώς να μην ευστοχεί.Μέσα σε 2' λεπτά όμως οι ''ερυθρόλευκοι'' βγήκαν στην επίθεση,σημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες,και στο 8' ο Χολέμπας άνοιξε ο σκορ μετά από την πολύ καλή σέντρα του Μαρκάνο!Η χαρά κράτησε για περίπου 18' λεπτά,όταν ήρθε η ισοφάριση στο 26',και εδώ πρεπει να πω,ότι μέχρι ενα βαθμό φταίει ο Κοστάντσο(παρόλα αυτά έκανε ένα εξεραιτικό παιχνίδι).
Οι ''ερυθρόλευκοι'' δεν τα έβαλαν κάτω,βγήκαν μπροστά και δεν έκατσαν πίσω,και φυσικά στο 40'ήρθε αυτό που ζητούσαν Βαλβέρδε και παίκτες,(το υπερ σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου).Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο ''τρομοκράτης''.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά στον έλεγχο του Ολυμπιακού,έκλεισε όλους τους διαδρόμους στους Γερμανούς και περίμενε την ευκαιρία να κάνει το μπαμ,και το έκανε στο 78' με τον Μοντέστο να γράφει το 3-1 με την πολύ καλή του κεφαλιά.
Υ.Γ. Σε αυτό το παιχνίδι ο Βαλβέρδε έστησε όπως ακριβώς έπρεπε την ομάδα,βαζοντας επιτέλους τον Μακούν στο βασικό σχήμα,και φυσικά δεν εχασε τιποτα αφού με την εμπειρία του έδωσε πολλά στον Ολυμπιακό.
Υ.Γ. Ο κόσμος βοήθησε πολύ στην νίκη επί της Ντόρτμουντ,τραγουδόντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.Και μην ξεχάσω το πραγματικά από τα καλύτερα coreo που φτιάχτηκε από την ''Θύρα 7'',καθώς είχε και επίκαιρο θέμα!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply