ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ – ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ 2-1


Έστω και δύσκολα, η Αναγέννηση Κιάτου, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησε με 2-1 του Ασπρόκαμπου, ο οποίος έμεινε στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά είχε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.
Η παρουσία του Παπαδόπουλου στην επίθεση, σε σχέση με αυτή του νεαρού Γιώργου Μπίζιου, έδωσε άλλη δύναμη στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί, ότι αγωνίστηκαν ουσιαστικά με δέκα παίκτες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς ο Λέντερης ήταν τραυματίας, αλλά ελλείψη 12ου, βρέθηκε έστω και τυπικά στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες ειδικά με τον Παπαδόπουλο να σκοράρουν, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πέτραινα.
Έτσι στην τελευταία ακριβώς φάση του ημιχρόνου, ο Κόρρο, εκτέλεσε κόρνερ, ο Κωστούρος δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Μπέζα, για να γίνει το 1-0.
Στην επανάληψη και πάλι ο Ασπρόκαμπος πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Τάκη Μπίζιο, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο τέρμα για την ομάδα του, στο φετινό πρωτάθλημα.
Λίγο αργότερα όμως, κάποια λάθη στην άμυνα των φιλοξενουμένων, έδωσαν την ευκαιρία στον Τάλιο να πετύχει το 2-1, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 92’ με τον Βαρδουνιώτη.
Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ρήγας, με απευθείας κόκκινη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ: Πέτραινας, Κόντης, Κόρρο, Πουγκάς, Βογιατζής (80’ Κέζας), Ρήγας, Δουδούμης (55’ Δελής), Τάλιος, Σκορδας, Παγώνης, Σταυρόπουλος (60’ Παπαδάτος)


ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Σπυρίδων, Κωστούρος, Μπελίτσης Κ., Τσιράκος, Μπίζιος Τ., Βαρδουνιώτης, Λέντερης, Μπίζιος Γ., Ευαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply