ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 1-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Τενεάτης Αθικίων, καθώς επικράτησε 1-2 της Προόδου Αγίου Βασιλείου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αρχικά.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σταυράκη στο 20’.
Στην επανάληψη, αν και μπήκαν με σκοπό να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα και  να δώσουν τέλος στο ματς, είχαν κάποιες καλές φάσεις με τον Κλάρο, αλλά ο Τενέατης ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη.
Οι φιλοξενούμενοι, με μεγάλους πρωταγωνιστές τα αδέρφια Τζαναβάρα, έκαναν την ολική ανατροπή και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.
Αρχικά στο 70’, ο Νώντας Τζαναβάρας, κάνοντας υπέροχη ενέργεια, έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Τζαναβάρα να χρηστεί σκόρερ, κάνοντας το 1-1.
Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι δύο ομάδες, θα μοιραστούν τους βαθμούς, στο 85’ και πάλι ο Κώστας Τζαναβάρας, νίκησε τον Γόγολα, μετά από νέα υπέροχη προσπάθεια του αδερφού του.
Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» και ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά, η Πρόοδος ηττήθηκε για 2ο συνεχόμενο ματς και υπάρχει προβληματισμός, για το γεγονός ότι ενώ δημιουργούν φάσεις, δεν μπορούν οι παίκτες της, να σκοράρουν.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Κορφούζι (65’ Κλάρος Χ.), Δαλαμαρίνης, Στεργιόπουλος Θ., Ευμορφιάδης, Παρασκευόπουλος, Μαχαίρας (80’ Πάστρας), Κουτσούκος, Ταγαράς, Δράκος, Σταυράκης

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Σακελλαρίου, Τόγιας Χ., Ποτήρης Γ., Τόγιας Φ., Μαρινός, Δεληστάθης, Αντωνόπουλος, Τζαναβάρας Ν., Κόλλιας, Τζαναβάρας Κ.
Έπαιξαν και οι: Λέκκας, Διδασκάλου, Μπράμι
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply