ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-3

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Λεόντιο, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 της τοπικής Θύελλας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.
Οι «κίτρινοι», μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς. Η εμπειρία και η ποιότητα ορισμένων παικτών τους, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.
Στο 15’ ο Πέρρας, πέτυχε το 0-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αποστολής Βάθης νίκησε τον Αϊβαλή, κάνοντας το 0-2, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς, σχεδόν πριν καν ξεκινήσει.
Οι γηπεδούχοι, όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Τζάλλα, ο οποίος ήταν πραγματικά θεατής στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν και πάρα πολλά. Ο Άρης έδειχνε τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τον αντίπαλο και στο 65’ ο Ντερβίσι με σουτ μέσα από την περιοχή και εκμεταλλευόμενος κακή έξοδο του τερματοφύλακα του Λεοντίου, ανέβασε το σκορ στο 0-3, το οποίο δεν άλλαξε, παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων με τους Πιπέρη Κ.Μ. και Βελέντζα, να πετύχουν τουλάχιστον το γκολ της τιμής.
Η ομάδα του Λεοντίου, με βάση τις εμφανίσεις της, δεν δείχνει ικανή για πολλά πράγματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός τους κ. Παπουτσής, έθεσε την παραίτησή του, στη διάθεση της διοίκησης.
Από τους νικητές, ξεχώρισαν οι Ζιμπόλας και Κατσιαβός, ενώ από τους γηπεδούχους, προσπάθησαν οι Αϊβαλής και Πιπέρης Μ.Κ.

ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ: Αϊβαλής, Πιπέρης Κ.Ε., Ρεγκούτας (75’ λ.τρ. Σπυρόπουλος Αν.), Μπρίνιας, Πυργάκης (46’ Παπουτσής Ν.), Κουτσοδήμος Δ., Πήττας, Πιπέρης Κ.Μ., Χουρσαλάς, Βελέντζας, Κουτσοδήμος Α.

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Τζάλλας, Ζώγαλης, Ντερβίσι, Κατσιαβός, Βλάχος, Μελέτσης, Ζιμπόλας (80’ Ουλής), Βάθης Μ., Παπαμιχαήλ (60’ Χρήστου), Βάθης Α., Πέρρας (46’ Κανάκης)
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply