ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 1-3


Η Θύελλα Πετρίου, πήρε άλλη μια πολύ σπουδαία νίκη, με 1-3 επί του Πανσολυγειακού και συνέχισε την εξαιρετική πορεία της, μένοντας στην 4η θέση με 13 βαθμούς, όπου και «συγκατοικεί», με τον Αστέρα Δερβενίου.
Αν και οι «πράσινοι», μπήκαν καλύτερα και είχαν και δοκάρι με τον Τσίγκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι, ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν με τον Χουσελά στο 20’ να κάνουν το 0-1.
Οι παίκτες του Θοδωρή Λεκουσιώτη, συνέχισαν την πολύ καλή τους εμφάνιση και στο 30’ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χουσελά, πέτυχαν το 0-2 και πήγαν στα αποδυτήρια με τον υπέρ τους σκορ.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και μείωσαν με τον Τσίγκο στο 65’, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ματς.
Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν κλείστηκαν και κατάφεραν με τον Πέζο στο 75’, ο οποίος είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι, να κάνουν το 1-3, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Η Θύελλα ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σχοινοχωρίτη λίγο πριν το τέλος, με 2η κίτρινη κάρτα.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Χουσελάς, ενώ πολύ καλά πήγαν οι Τσουμάνης, Λαφαζάνος, Μανάβης, χωρίς κάποιος να υστερήσει.
Από πλευράς γηπεδούχων, δεν ξεπέρασε κάποιος τη μετριότητα.

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Μπάνος, Γεωργίου (75’ Φυταμπάνης), Ρωτίδης, Γκεζερλής, Ντούντο, Μούτσος (65’ Στέφας Σ.), Μάρκελλος, Κεφιλής (70’ Σιάχρας), Τσίγκος, Κούτρας Ι.Κ., Κούτρας Ι.Γ.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ζώης, Μητράκος, Σχοινοχωρίτης, Λαφαζάνος, Τσουμάνης, Καραμάνης (80’ Ψυρρής), Μπακασέτας Β., Μανάβης, Γεωργίου (70’ Πέζος), Χουσελάς Π. (88’ Αδαμόπουλος), Μιχάλης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply