ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-2

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο οποίος μέχρι το 85’ ήταν πίσω στο σκορ και στις καθυστερήσεις κατάφερε να φύγει από τη Νεμέα με το υπέρ του 1-2.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρία μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Κλεμπετσάνη να φεύγει λίγο άουτ, αλλά από εκεί και πέρα, ο Παννεμεατικός είχε την απόλυτη υπεροχή, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας ευκαιρίες.
Το 1-0 ήρθε στο 29’ μετά από συνεργασία Τζα – Σεφεράι και Δουλκέρογλου, με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά.
Στο 40’ ο Μπασιώτης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, πλασάροντας άουτ, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται σωστά για πέναλτι πάνω στον Ζερβό. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τεχνικός τους, Τ. Πέρρας, από τον κ. Νεοφυτιάδη.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άρχισαν χωρίς λόγο να δίνουν γήπεδο στους φιλοξενούμενους και ήταν φυσικό να έρθει το γκολ.
Απείλησαν αρχικά με σουτ του Αθανασάκου στο 67’ με τον Κεμαλάι να διώχνει κόρνερ.
Στο 85’ ο Κατσιάπης είδε την μπάλα να έρχεται στα πόδια του, μετά από υπέροχη κάθετη πάσα συμπαίκτη του και λάθος υπολογισμό του κατά τ’ άλλα κορυφαίου παίκτη της Νεμέας, Τσιάκου, πέρασε και τον Κεμαλάι, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Τα «λιοντάρια», έμειναν με δέκα παίκτες στο 87’ λόγω σωστής αποβολής του Μαρινού με 2ης κίτρινης και στο 90’ έγινε η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα.
Μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Κατσιάπης προσπάθησε να ξεφύγει από τον Τσιάκο, πέρασε την μπάλα, με τον παίκτη του Παννεμεατικού να μην την βρίσκει, αλλά ούτε και τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδημητρίου, κάνοντας το τελικό 1-2.
Από τους νικητές κορυφαίος ο Κατσιάπης, και τον ακολούθησαν οι Ζερβός, Μαυρέλης και Πέρρας Ι.Σ., ενώ από τον Παννεμεατικό που οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα στην επανάληψη, οι Τσιάκος, Κονγκίνης, Σεφεράι και οι Τζας, Τσιωτάκης όσο είχαν δυνάμεις ξεχώρισαν.
Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης, «φόρτωσε» με κάρτες και τις δύο ομάδες και είχε λάθος αποφάσεις στις περιπτώσεις πέναλτι. Με λάθη και ο βοηθός Παπανικολάου, ενώ αντίθετα ο Μπετσόγλου είχε σωστές υποδείξεις.
Να σημειωθεί λίγο πριν το τέλος, κάποιος φίλαθλος των γηπεδούχων έριξε μια πέτρα εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για τρία λεπτά η αναμέτρηση.


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Χουσελάς, Κονγκίνης, Τσιάκος, Μαρινός, Δουβής, Τσιωτάκης (70’ Γκάνας), Σεφεράι, Τζας (81’ Ρογκάκης), Δουλκέρογλου, Μπασιώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης Μιχαλόπουλος (34’ Αθανασάκος), Μούτσος, Αγγέλου, Μαυρέλης, Παπαδημητρίου, Κρούγιος (74’ λ.τρ. Παντελέου), Κατσιάπης, Κλεμπετσάνης, Ζερβός, Πέρρας Ι.Σ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply