ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΝΧΝΩΝ 0-0


Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της έδωσε η ομάδα της Κορίνθου, η οποία σε φιλικό παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι και απείλησαν την εστία του Δημαράκη με σουτ των Πάγκαλου και Σέγκου, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας της «Μπάρτσα», απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα.
Στην επανάληψη, αυτή που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, ήταν η Κόρινθος, αλλά το φάουλ του Σιώκου και ένα πολύ καλό σουτ του Βανγκέλι, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Πάντως η ομάδα των Ψαχνών, σε αρκετές περιπτώσεις, αγωνίστηκε αρκετά σκληρά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τις διαμαρτυρίες του κόσμου των γηπεδούχων.
Πάντως η Κόρινθος αρχίζει να δείχνει μια συμπαγής ομάδα, ειδικά στο χώρο του κέντρου, με τους Λουμπαρδέα, Βανγκέλι και Σιώκο να δημιουργούν ένα πολύ καλό τρίγωνο.
Επιθετικά φαίνεται να υπάρχει ένα μικροπρόβλημα, ειδικά με την απουσία του Δημητριάδη, αλλά ευελπιστούν όλοι πως με την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού, όλα θα είναι πολύ καλύτερα.


Κόρινθος (Γιώργος Τόγιας): Δημαράκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Σειτάϊ, Λουμπαρδέας, Βανγκέλι, Μπαλτζής, Λαμπρογεώργος, Σιώκος, Ντερτιλής.
Έπαιξαν και οι: Φραγκάκης, Μπακιρτζίδης, Δανιήλ, Κουβίδης, Τζουμάκας, Χ. Πάππας.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακομήτρος (38' λ.τ Μάτσος), Τελκίνσκι, Τσάτσος, Άλβες, Σέγκος, Πάγκαλος.
Έπαιξαν και οι: Ντελέκος, Λιόσης, Μούσα, Σεφερίδης, Πούρνος, Παλαμπάνης.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply