ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1-3

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Κλένια, αν και αγωνίστηκε από το 30’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μπαστούνη.
Πάντως σε μια περίεργη φάση, μετά από κόρνερ του Παπαχρήστου, υπήρξε μια αναμπουμπούλα και ο Ασλάνογλου, μην μπορώντας να απομακρύνει, την έστειλε στο βάθος της εστίας του Λάτσα, για το 0-1.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο στην αρχή και με τον Μπεξή, πέτυχαν το 0-2.
Οι παίκτες του Ισθμιακού, βγήκαν στην επίθεση από εκεί και πέρα, μείωσαν με τον Δέδε σε 1-2 και θα μπορούσαν αν ήταν λίγο τυχεροί και πιο προσεκτικοί, να φέρουν και το ματς στα ίσια.
Η Κλένια, εκμεταλλευόμενη και την εμπειρία των παικτών της όμως, πέτυχε το 1-3 με τον Λέπετζη λίγο πριν από το τέλος και «κλείδωσε» την πολύ σπουδαία νίκη.
Πλέον βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΛ, ενώ αντίθετα ο Ισθμιακός, είναι στις θέσεις που οδηγούν στη Β’ Κατηγορία και έτσι, θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα στο ματς με τη Θύελλα Πετρίου, εκτός έδρας, να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Λάτσας Κ., Κουτρουμπής (75’ Σιαμάς), Ντινέ Μ., Δέδες, Πετρόπουλος, Κορδαλής, Ασλάνογλου, Καλογράνης (55’ Λάτσας Αλ.), Ντινέ Ι., Κόστα, Παπαηλίου (65’ Γκικόπουλος)

ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Μπίτζιος (85’ Μπακλώρης), Μπαστούνης, Λέκκας, Παπαχρήστος, Σεννής, Μπεξής (65’ Μπαλάφας Π.Β.), Γεώργαρης Χ., Κλαδάκης, Λέπετζης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply