ΣΟΛΩΜΟΣ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0-4

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και παίζοντας με κάτω την μπάλα, ο Παννεμεατικός επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 0-4 του Σολωμού.
Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μπασιώτη, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα, «απέδρασαν» από μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, που κάποιοι παίκτες της όμως, σε αρκετές περιπτώσεις αγωνίζονται υπερβολικά σκληρά.

Το ξεκίνημα και των δύο ομάδων, δεν ήταν πάντως και ιδιαίτερα καλό, μιας και δεν υπήρξαν φάσεις, εκτός από μια κεφαλιά του Γεροβασίλη και μια προσπάθεια του Μπασιώτη, αντίστοιχα.
Στο 37’ όμως, ο επιθετικός του Παννεμεατικού, με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, γυρίζοντας το κορμί του, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Στέφη.
Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν, στο 39’ ο Δουλκέρογλου έκλεψε την μπάλα από αριστερά, έβγαλε άψογη σέντρα με εξωτερικό φάλτσο και δεξί πόδι και ο Μπασιώτης με πλασέ από κοντά, «έγραψε» το 0-2.
Στην επανάληψη, τα «λιοντάρια» μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια και στο 48’ ο Σγούρος βρήκε τον Μπασιώτη, αυτός «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και πέτυχε εύκολα το 0-3.
Από εκεί και πέρα, ο Παννεμεατικός πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του και έβγαινε στις αντεπιθέσεις.
Στο 51’, μετά από λάθος εκτίμηση Σγούρου – Κονγκίνη, ο Μάντα σούταρε δυνατά, λίγο άουτ. Στο 70’ μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Σολωμό, οι Κεμαλάι – Μάντα αντάλλαξαν «γαλλικά» και ο αμυντικός των γηπεδούχων, έριξε εν ψυχρώ γροθιά στο τερματοφύλακα της Νεμέας. Ο βοηθός Σπηλιώτης, αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενημέρωσε τον κ. Ψυχογιό, ο οποίος σωστά απέβαλε τον Μάντα.
Στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Σοφός για τον Σολωμό και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.
Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ο Κεμαλάι αντέδρασε εκπληκτικά στα σουτ των Μπέκου Β. (78’), Μελέτη (87’), Καραχάλιου (88’).
Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Μπασιώτης στο 82’, μετά από σέντρα του Σεφεράι.
Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπασιώτης, εξαιρετικοί οι Τσιωτάκης, Κεμαλάι, ενώ πολύ καλά πήγαν οι Κονγκίνης, Σγούρος, Δουλκέρογλου, Μαρινός, χωρίς κάποιος να υστερήσει.
Από τον Σολωμό, πολύ καλός ο Μελέτης, όπως και ο Μάντα, μέχρι τη στιγμή της αποβολής του.
Στα άσχημα ο τραυματισμός του Γεροβασίλη, ο οποίος στο 56’ έπεσε άσχημα στο έδαφος με τον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

ΣΟΛΩΜΟΣ: Στέφης, Ηλιάδης (55’ Παππάς), Φαρμάκης, Μπέκος Φ., Μάντα, Μπέκος Δ. (55’ Καραχάλιος), Μελέτης, Μπέκος Β., Γεροβασίλης (58’ λ.τρ. Σοφός), Γκότσης, Γκιγκέλος

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος (79’ Χουσελάς), Κονγκίνης, Σγούρος, Μαρινός, Δουβής, Τσιωτάκης (85’ Φρούσιος), Γκάνας (53’ Τζας), Σεφεράι, Δουλκέρογλου, Μπασιώτης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply