ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 0-4

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Αετός Κρυονερίου, πέρασε με το ευρύ 0-4 από τον Ασπρόκαμπο και έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνος με εννέα βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν και την απουσία του τερματοφύλακα Μπέζα, από τους γηπεδούχους, καθώς ο Πυργάκης που τον αντικατέστησε, ήταν σε πολύ κακή μέρα.

Το 0-1 ήρθε στο 35’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε στον κατά τ’ άλλα κορυφαίο Τάκη Μπίζιο, από πλευράς Ασπροκάμπου και κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, η αποχώρηση του τραυματία Ψυχογιού, δημιούργησε πρόβλημα στους φιλοξενούμενους, καθώς οι γηπεδούχοι, πήραν λίγο το κέντρο και δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις με τους Βαρδουνιώτη (50’) και Ευαγγελόπουλο (59’), για να φέρουν το ματς στα ίσια.
Στο 70’ όμως, ένας από τους κακούς υπολογισμούς του Πυργάκη, έδωσε την ευκαιρία στον Γιαννούλη να κάνει το 0-2 και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς.
Το 0-3 πέτυχε στο 80’ ο Κόλλιας, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 82’ ο Παπαγεωργίου.
Από πλευράς νικητών, κορυφαίος ο Τζιτζίκος, ενώ πολύ καλά πήγαν οι Ζάρκος, Κόλλιας, Ψυχογίος. Από τον Ασπρόκαμπο που όπως φαίνεται, η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη φέτος, καλύτεροι οι Μπίζιος Τ., Τσιράκος, Λέντερης.
Χωρίς προβλήματα, η διαιτησία του Μερκούρη και των βοηθών του.

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Πυργάκης, Σπυρίδων, Μπελίτσης Κ., Μπίζιος Τ., Τσιράκος, Μπελίτσης Γ., Κωστούρος, Τσουμάνης (46’ Ευαγγελόπουλος), Λέντερης, Βαρδουνιώτης, Μπίζιος Γ.

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Λακόβ, Παπαγεωργίου, Καπετανόπουλος, Τζιτζίκος, Πανάγου Ν., Αναγνωστόπουλος, Κόλλιας, Γιαννούλης (79’ Τσολάκος), Ζάρκος, Ψυχογιός (47’ λ.τρ. Μυλωνάς), Φίλης Δ. (83’ Φίλης Α.)
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply