ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πήρε Γκιώνη και Κρίκα !!!

Ακόμα δύο προσθήκες για την ομάδα του ΠΑΟΛ, καθώς απέκτησε για ένα χρόνο τους Τάσο Γκιώνη και Γρηγόρη Κρίκα, οι οποίοι από ότι φάνηκε δεν υπολογίζονταν από την Κόρινθο, όπου και έκαναν προετοιμασία. Αυτό είναι ένα θέμα που θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή, αλλά ας ελπίσουμε στην «Μπάρτσα», να μην αρχίσουν την απόκτηση, όποιου παίκτη προτείνεται, από μάνατζερ.


Οι «οράνιε» λοιπόν, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και ενέταξαν στο δυναμικό τους, δύο πολύ καλούς νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, όπου πέρσι εντυπωσίασαν στη Β’ Κατηγορία με την Κόρινθο 2006.
Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς ο ΠΑΟΛ, αντιμετωπίζει το Σαρωνικό Γαλατακίου, για την α’ φάση του Κυπέλλου, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 16:30.
Υπάρχει η πιθανότητα για διεξαγωγή φιλικού, την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη με τον Παννεμεατικό, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, μιας και δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, αν το «Θώδειο» θα είναι ελεύθερο, για αγώνα.

Το μεταγραφικό πάρε – δώσε του συλλόγου μέχρι στιγμής:

Πήρε: Μίχας (Σπαθοβούνι), Κορδώσης (Άρης Αρχαίας Κορίνθου), Πανταζής (Ηρακλής Λεχαίου), Γκιώνης, Κρίκας, Ανδρεατίδης (Κόρινθος 2006), Σέγκας (Πέλοπας Κιάτου), Παυλάτος (Άρης Κορίνθου), Άνταμ Ντέϊ

Έφυγαν: Μούτσος Α. (Παναργειακός), Μήτρου, Μιχαηλίδης (Σολομός), Παπαμετζελόπουλος (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Βασιλόπουλος Π. (Γαλάζιοι Νέοι), Βασιλόπουλος Μ. (Κόρινθος), Παινέσης (Ηρακλής Λεχαίου), Τοτόμης, Μπάρμπας (ΑΟΦ ΠΑΟΚ), Μπουλντάς Δ. (Α.Ο. Λεχαίου), Χατζηνικολής, Βουρνάζος, Πλούμπης, Μαγνήσαλης, Τσάτσος, Νάστος, Κεφαλάς, Καράγιωργας, Γεώργαρης


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply