ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Έτοιμος για το ματς με Σολομό

Έφτασε η στιγμή για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα του Ισθμιακού, καθώς την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, τον Σολομό, για την α’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Ο κ. Μελέτης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όπως φαίνεται θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίκτες του, με αποτέλεσμα να μπορεί να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή 11αδα.

Πάντως υπήρξε και ένα φιλικό με τους Γαλάζιους Νέους, όπου ο Ισθμιακός επιβλήθηκε εύκολα με 5-1, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Πιπίνης (2), Παπαηλίου, Ντινέ Ι. και Κόστα.
Η εμπειρία των Νικολού, Ασλάνογλου, Ρουσλάν και Πιπίνη, είναι αυτή που βοηθάει το σύλλογο πάρα πολύ, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι Καλογράνης, Κορδαλής, Παπαηλίου, Μιχάλαρος και πολλές βοήθειες προσφέρουν οι Γιάννης και Μιχάλης Ντινέ.
Στο μυαλό των παικτών υπάρχει και το εναρκτήριο ματς με τον Παννεμεατικό εκτός έδρας, αλλά πρώτα θέλουν να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κόντρα στον Σολομό.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply