ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Πήρε Παπαδόπουλο, παρελθόν ο Φιλόπουλος

Μια από τις ομάδες που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ήταν και ο Ασπρόκαμπος.

Φέτος έχουν γίνει αρκετές ανακατατάξεις στο σύλλογο, μιας και αποχώρησε ο πρόεδρος Θανάσης Βάβης και ανέλαβαν οι άνθρωποι της περιοχής να διατηρήσουν την ομάδα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Όσον αφορά την ενίσχυση που έχει γίνει, μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Σωτήρης Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο, ο Τάκης Μπίζιος από τον Παννεμεατικό.
Έχουν αποχωρήσει οι Αλέξης Χουσελάς (Παννεμεατικός), ενώ αποφάσισε να μη συνεχίσει και ο Φιλόπουλος, που προτίμησε να αγωνιστεί στη Γ’ Κατηγορία, με τα χρώματα της Δάφνης Πουλίτσας.
Σίγουρα είναι απώλεια ο τελευταίος, καθώς την περασμένη περίοδο, μαζί με τον Λέντερη, δημιούργησαν τα μεγαλύτερα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.
Ήδη στον Ασπρόκαμπο, περιμένουν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, δίνουν τον αγώνα Κυπέλλου, με τον Ηρακλή Λεχαίου, εντός έδρας.


Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply