ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Ενίσχυση με Σπύρο Ρουμελιώτη

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, στην ομάδα του Περιγιαλίου, είχαν τονίσει ότι χρειάζονταν έναν τερματοφύλακα και έκαναν προσπάθειες για την απόκτησή του.

Τελικά λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών, συμφώνησαν για το δανεισμό του Σπύρου Ρουμελιώτη, από την Ελλάς Βέλου.

Μια εξαιρετική προσθήκη, καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ, στην προσπάθεια που θα κάνουν στο Περιγιάλι, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Στα φιλικά, η εικόνα του συλλόγου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει.
Σε παιχνίδι που έγινε με τον Αστέρα Δερβενίου, η Προοδευτική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με γκολ του Μακάροφ και έδειξε πολύ καλύτερα δείγματα, από τις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Επίσης και επίσημα παίκτες του συλλόγου, είναι οι Γκιούλης (Θύελλα Κάτω Διμηνιού) και Αράπογλου Κ. (Άρης Κορίνθου).

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πάρε – δώσε του Περιγιαλίου, μέχρι στιγμής.

Πήρε: Σαμανίδης (Πέλοπας Κιάτου), Γκιούλης (Θύελλα Κάτω Διμηνιού), Ρουμελιώτης (δαν. από Ελλάς Βέλου), Αράπογλου Κ. (Άρης Κορίνθου), Σαζακλής (επιστρ. από Α.Ο. Λεχαίου), Μητσόπουλος (επιστρ. από Ολυμπιακό Άσσου)

Έφυγαν: Βελέντζας Κ. (Πέλοπας Κιάτου), Παληός, Πίπιλος (Άρης Κορίνθου), Κόλλιας (Άρης Αρχαίας Κορίνθου), Μπάρτζης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply