ΦΙΛΙΚΟ: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-1

Αν και απέδωσε σχετικά καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα της Κορίνθου, ηττήθηκε από τον Ερμή Ερμιονίδας με 2-1, με τους παίκτες της «Μπάρτσα», να έχουν παράπονα από το δυνατό ως και σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στα θετικά, η πολύ καλή εμφάνιση του Λαμπρογεώργου, ο οποίος και σημείωσε το γκολ για την ομάδα του.


Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 8, όταν ο Στάικος συνδυάστηκε με τον Κέλλυ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 24’ ο Καταχανάκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ μετά από σούτ του Ντερτιλή, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 39’, όταν ο Λαμπρούσης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λαμπρογεώργος με πέναλτι έκανε το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα νέο πέναλτι αυτή την φορά υπέρ της Ένωσης, το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Τζώρτζης ανατράπηκε στην περιοχή και ο Στάικος έκανε το 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαλάσει η εικόνα του αγώνα.

Υπήρξαν κάποιες φάσεις και για τις δύο ομάδες, όχι όμως κάτι το εντυπωσιακό.
Από την ομάδα της Κορίνθου, ξεχώρισαν όπως είπαμε ο Λαμπρογεώργος και ο νεαρός Ντερτιλής.
Προσπάθησε ο Νικολόπουλος, ο οποίος έχασε και ευκαιρία να σκοράρει. Ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Σιώκος και Κουβίδης.
Διαιτητής ήταν ο Μανούχοε, από τον οποίο έχουν παράπονα οι παίκτες της Κορίνθου, με βοηθούς τον Χειβιδόπουλο και την Τσατσούλη.


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης (81’ Λάμπρου), Κωνσταντινίδης (46’ Τζιέρης), Μπούρας, Τσολακούδης (56’ Β. Δημαράκης), Λαμπρούσης, Cojocaru, Κέλλυ (46’ Κάντιας), Στάικος (83’ Στεργίου), Τζώρτζης, Δερμιτζάκης (46’ Κούσης), Μενίκου (56’ Μαναριώτης)


ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Δημαράκης, Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου (65’ Κουβίδης), Φίλης (62’ Σιώκος), Ντερτιλής, Διαμαντόπουλος, (77’ Σγούρος), Μαριόλης, Σπανός, Νικολόπουλος (75’ Παππάς), Λαμπρογεώργος (70’ Μπαλτζής)

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply