ΦΙΛΙΚΟ: ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 0-1

Το ότι το Σπαθοβούνι φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Κατηγορία και είναι από τα φαβορί για την άνοδο το ξέραμε. Στο φιλικό με τον Πέλοπα, το καταλάβαμε για τα καλά. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν σημαντικές απουσίες και να ήταν και κουρασμένοι από το ματς με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, αλλά το νικηφόρο αποτέλεσμα με 0-1, σίγουρα κάτι δείχνει.

Ο Σπύρος Αργυρόπουλος, χρησιμοποίησε κατά βάση νεαρούς παίκτες και ξεκούρασε τους Χόντια, Βελέντζα Δ., Βελέντζα Κ., Λίλιο, Πετρόπουλο, Αντωνόπουλο, Πετούμενο, Ντεβό, ο Βράκας αγωνίστηκε λίγο, ενώ οι Αναγνωστόπουλος, Μπούκης και Παπαβασιλείου, έπαιξαν ένα ημίχρονο.
Από την άλλη πλευρά, το Σπαθοβούνι εμφανίστηκε αρκετά καλό και απέδειξε και πάλι, ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος.
Το γκολ της νίκης, σημείωσε ο Νίκος Σαϊσανάς με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Γεώργαρη.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι η ομάδα του Σπαθοβουνίου, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, τον νεαρό τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσιφλίκου, από την Ελλάς Βέλου.


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Μητσόπουλος, Κοντάκης, Μπούκης Μ.Κ., Αναγνωστόπουλος, Τσαμασλίδης, Παπαβασιλείου, Μιχαλόπουλος, Μπούκης Μ.Γ., Πρίφτης, Πράττος, Μανιώτης
Έπαιξαν και οι: Αλογογιάννης, Μακρής, Βράκας, Συρίγος, Μόσχος, Αλινάνι


ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Τσιφλίκου, Βορινιώτης, Αργυρόπουλος, Μαγγίνας, Λάμμας, Σαϊσανάς Π., Γεώργαρης Π., Ζαφειρόπουλος, Σαϊσανάς Ν., Ζίου, Ουάμο
Έπαιξαν και οι: Καλλίθρακας, Γόγολας Η., Μαγγανάς, Χρυσούλας, Γεώργαρης Ι.


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply