ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επιστροφή για Σιώκο, πήρε Κατράνα, Κουβίδη

Παίκτης της Κορίνθου έγινε και πάλι ο Ηλίας Σιώκος. Ο 27χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο, συμφώνησε σήμερα το πρωί με την ομάδα του ισθμού.

Μετά από αρκετές εβδομάδες που ο έμπειρος χαφ ήταν σε συζητήσεις τόσο με την Κόρινθο όσο και με συλλόγους της football league αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κορίνθου.
Ο Σιώκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, αγωνίστηκε για μία πενταετία με φανέλα της Κορίνθου στη Γ’ Εθνική και πέρσι έπαιξε στον Παναιγιάλειο. Σπουδαία στιγμή από το προηγούμενο του πέρασμα στην ομάδα ήταν το γκολ που σημείωσε στην Πάτρα στη μεγάλη νίκη (1-0) της Κορίνθου επί της Παναχαϊκής, τη σεζόν 2009-2010.

Βέβαια δεν ήταν η μοναδική μεταγραφή για την Κόρινθο.
Συγκεκριμένα, με την φανέλα της «Μάρτσα» θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα οι Αυγερινός Κατράνας και Λευτέρης Κουβίδης.
Ο πρώτος είναι αμυντικός και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει περάσει, μεταξύ άλλων, και από Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό.
Όσον αφορά τον Κουβίδη, παίζει επίσης στην θέση του αμυντικού, την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Ασπρόπυργο, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply