ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοίνωσε τρεις...

Πιστή στις εξαγγελίες της, η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, συνέχισε την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδος αποκτώντας τρείς ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι, Γεωργακόπουλος Ευάγγελος, (35 ετών), Καμακάρης Παναγιώτης, (21 ετών), και Ζουγανέλης Ιάκωβος, (21 ετών), και οι τρεις προερχόμενοι από την ομάδα του Άρη Κορίνθου.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι έχουν ήδη ενταχθεί στον Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και οι Ανδρακούδης Βαγγέλης (Αστέρας Σύρου), Μήτρου Βαγγέλης (Ολυμπιακός Κορίνθου), και Φρονιμάδης Θανάσης (Αρης Κορίνθου).
Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, αφού η διοίκηση του συλλόγου εντείνει της προσπάθειες της για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του παράγοντα της ομάδος κ. Μεϊμάρογλου Μιχαήλ για το θέμα αυτό:
''Είμαστε κοντά σε συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές, τόσο απο τόν νομό Κορινθίας, όσο και εκτός νομού. Έχουμε ήδη αποκτήσει έξι νέους παίκτες, και η στόχευση της διοίκησης μας είναι να πάρουμε ακόμα άλλους έξι ποδοσφαιριστές. Στοχεύουμε τόσο σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όσο και σε έμπειρους παίκτες, ενώ εκπρόσωπος της διοίκησης μας θα έχει αύριο ραντεβού στή Αθήνα, για να τακτοποιήσει δύο ακόμα πολύ σημαντικές μεταγραφες. Πιστεύω να πάνε όλα καλά. Όσον αφορά για το θέμα του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδος, θα υπάρξει ανακοίνωση του συλλόγου την επόμενη εβδομάδα, ενώ η προετοιμασία της ομάδος θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου''.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply