ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ: Το μυαλό στο ματς Κυπέλλου

Μπορεί πολλοί να πίστευαν ότι τελικά η ομάδα του Άλμπατρος Κόρφου δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, μιας και υπήρξε η αποχώρηση του προέδρου κ. Γκεζερλή και αρκετών παικτών.

Η παρέμβαση – παρουσία του Βαγγέλη Σπαθη, ο σύλλογος αναδιοργανώθηκε, έκανε τις μεταγραφές του και πλέον όλοι περιμένουν και το ματς Κυπέλλου με τον Μαψό, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30.

Ο τεχνικός Χρήστος Καρσιώτης, «σουλούπωσε» αρκετά την ομάδα, έκανε ορισμένες σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ και όπως δείχνουν και τα φιλικά, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και όποιος την υποτιμήσει, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά, το φετινό πάρε – δώσε του Κόρφου.

Πήρε: Αράπογλου Α. (Κύψελος), Αράπογλου Τ. (Άρης Κορίνθου), Καποκάκης (Ισθμιακός), Ζαφειρόπουλος (Πέλοπας Κιάτου), Αλεξανδρής (Αναγέννηση Κιάτου), Αθανασίου (Ολυμπιακός Κορίνθου), Γιαννιτσιώτης, Καναβούρης

Έφυγαν: Φυταμπάνης, Μάρκελλος (Πανσολυγειακός), Γκέλης (Εθνικός Ξυλοκέριζας), Καρβούνης (Σπαθοβούνι), Τσίγκος, Σιάχρας Π. (Σοφικό ’05), Καρβούνης (ΑΟΦ ΠΑΟΚ)

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply