Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επιστροφή για Χ. Καρσιώτη, ανανέωσε ο Παπαδημητρίου

Μετά από πολύμηνη απουσία από τον ΠΓΣ Η Κόρινθος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο νεαρός Χρήστος Καρσιώτης επέστρεψε στην "βάση" του και θα αποτελέσει ένα από τα "εργαλεία" της ομάδας, στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Γιαννη Παπαδημητριου, θα αποτελέσει και για την νέα περίοδο, τον παίκτη "σημαία", στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος, για μια καλή πορεία.

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, ο κ. Μεϊμάρογλου Μιχαήλ, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Για τον ποδοσφαιριστή μας, Παπαδημητριου Γιάννη, θέλω να πω ότι, η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, δημοσίως τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες, για έναν ακόμη χρόνο. Είναι ένας παίκτης ηγέτης και πολυτέλεια για την Γ΄ κατηγορία και ασφαλώς θα αποτελέσει τον φυσικό αρχηγό του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την νέα χρόνια. Όσον αφόρα τον Χρηστό Καρφωτή, τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα, μετά από απουσία του λογά επαγγελματικών υποχρεώσεων και επειδή μιλάμε για ένα μεγάλο ταλέντο και έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, είμαστε διπλά χαρούμενοι που θα τον έχουμε και πάλι στο ροστερ μας. Για τους «κυρίους» που διαδίδουν στα διάφορα στέκια της Κορίνθου, ότι η ομάδα του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα διαλυθεί, λυπούμαστε που θα τους στενοχωρήσουμε και φέτος. Ας κάνουν υπομονή μερικά χρόνια ακόμα. Έξαλλου το παραμύθι το ξέρουν αυτοί, αφού κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολόνια''!!!
Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί από την διοίκηση του συλλόγου, το ροστερ της ομάδας και οι 18 με 20 ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στο νέο πρωτάθλημα.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply