ΦΙΛΙΚΟ: Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 2-2

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετά μαρκαρίσματα, Σολωμός και Θύελλα Πετρίου, έμειναν στο 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, για τα επίσημα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ποιοτικοί και δημιούργησαν όμορφες φάσεις, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Αθανασάκου, χρησιμοποίησαν περισσότερο τη δύναμή τους, αν και υπήρξαν ορισμένοι πολύ καλοί συνδυασμοί και από αυτούς.

Πάντως ο Σολωμός έχασε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μήτρου σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην πρώτη, ο Κώστας Μπακασέτας, απέκρουσε το τετ – α – τετ, ενώ στη δεύτερη, η δυνατή κεφαλιά του, τράνταξε το δεξί δοκάρι της Θύελλας.
Έτσι όσο περνούσε η ώρα, οι «κίτρινοι» ανέβαζαν την απόδοσή τους και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους, τον Παύλο Χουσελά, έμπαιναν στην περιοχή του Κάππου.
Το 0-1 πάντως ήρθε μετά από εκτέλεσε πέναλτι του Γεωργίου, σε παράβαση που κέρδισε ο Χουσελάς.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να πετύχουν το 0-2 με τον Χουσελά, μετά από ολέθριο λάθος του Κάππου, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, σε ένα χλιαρό σου, του νεαρού επιθτικού.
Στο 65’ είχαμε τη φάση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Οι Σοφός και Μπακασέτας Β., είχαν μια αψιμαχία στο χώρο του κέντρου, με τον διαιτητή να διατάζει την αντικατάστασή τους. Βέβαια θα μπορούσε να το κάνει και πολύ νωρίτερα, κυρίως με παίκτες του Σολωμού.
Από τη στιγμή της αποχώρησης του Μπακασέτα, το Πετρί «κόπηκε» στη μέση και οι γηπεδούχοι άρχισαν να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.
Αρχικά ο Γεροβασίλης είχε δοκάρι, ενώ στην επαναφορά της μπάλας, ο Ζώης με σπουδαία επέμβαση πάνω στη γραμμή αποσόβησε το γκολ.
Λίγο αργότερα όμως, ήρθε το 2-1 με τον Γεροβασίλη, ο οποίος με όμορφη «λόμπα», νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το τελικό 2-2, διαμόρφωσε με πλασέ, ο Μήτρου.
Γενικά πάντως, οι δύο ομάδες έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Οι γηπεδούχοι, έχουν δύναμη, ειδικά μέσα στην έδρα τους, ενώ η Θύελλα διαθέτει 2-3 ποιοτικούς παίκτες, που με μια κίνηση μπορεί να κάνουν τη διαφορά.
Από τον Σολωμό, ξεχώρισαν οι Μελέτης, Γκότσης και ο Γεροβασίλης που έδωσε πνοή στην επανάληψη, ενώ από το Πέτρί, κορυφαίος ο Χουσελάς, όσο αγωνίστηκε ο Βασίλης Μπακασέτας, ήταν εξαιρετικός στο χώρο του κέντρου, ενώ και οι Καραμάνης, Μανάβης και Πέζος, έδωσαν λύσεις.


ΣΟΛΩΜΟΣ: Κάππος, Μπέκος Φ., Μελέτης, Μπέκος Δ., Γκιγκέλος, Μπέκος Β., Σοφός, Γκότσης, Καραχάλιος, Φαρμάκης, Μήτρου
Έπαιξαν και οι: Μάντα, Γεροβασίλης, Ηλιάδης, Κόλλιας, Κούστας, Σούτας


ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπακασέτας Κ., Μητράκος, Τσουμάνης, Πέζος, Σχοινοχωρίτης, Καραμάνης, Μπακασέτας Β., Μανάβης, Γεωργίου, Χουσελάς, Μιχάλης
Έπαιξαν και οι: Ζώης, Αδαμόπουλος, Τασσόπουλος

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply