ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 2-0

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, από την Προοδευτική, με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά μην ξεχνάμε πως αγωνίζονται και σε μια κατηγορία παραπάνω, καθώς θα βρεθούν φέτος στη Γ’ Εθνική.

Οι «βυσσινί» χωρίς να πιάσουν κάποια μεγάλη απόδοση, πήραν τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν και έδειξαν για άλλη μια φορά, ότι στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Ατρομήτου, προσπάθησαν και έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.
Το 1-0 ήρθε στο 41’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λύγκου, σε παράβαση που κέρδισε ο Συρίγος.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55’, έγινε το 2-0, με κεφαλιά του Κουμεντάκου, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Υπήρξαν και κάποιες ακόμα ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει με τον Κουσκουνά στο 80’, αλλά ο διαιτητής τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το τέρμα. Η φάση ήταν οριακή πάντως.
Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Ξύδης, Ντοντάη και Κορδαλής, οι οποίοι θα είναι κανονικά έτοιμοι για το φιλικό με το Πανόπουλο, το Σάββατο στις 17:30, στο Χιλιομόδι.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τερεκανίδης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Συρίγος, Κουμεντάκος, Σαμιός, Μπέλερης, Σταμπολζίεφ, Μηνάς, Λύγκος, Μπερνιδάκης
Έπαιξαν και οι: Σούφλας, Βασιλάκος, Τσιπλάκης, Μπάκας, Γρίβας, Μητρόπουλος, Αλεξίου, Σουλελές και Κουρτάνοβιτς.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Ιατρόπουλος, Χόντια, Παππάς, Μπαλλής, Πανακούλιας, Γεώργαρης Θ., Κριαράς, Μυργιώτης, Κουσκουνάς, Τσουμάνης Χ.
Έπαιξαν και οι: Αγγελίδης, Μαστρογιαννόπουλος, Γόγολας, Μαζιώτης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply