ΦΙΛΙΚΟ: ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στο Αιγάλεω και στην Κόρινθο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, αν και υπήρχαν κάποιες φάσεις για να πετύχουν γκολ, ειδικά οι γηπεδούχοι.

Η «Μπάρτσα», εμφανίστηκε αρκετά καλή και δυνατή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία στην αντίπαλη εστία.

Βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από τον Γιώργο Τόγια πάντως, ο οποίος σιγά – σιγά φαίνεται πως αρχίζει να καταλήγει στο βασικό σχήμα, που θα χρησιμοποιεί στα επίσημα παιχνίδια.
Ξεχώρισαν από την «Μπάρτσα», οι Δημαράκης, ο οποίος ειδικά στο πρώτο μέρος έδωσε σημαντικές λύσεις με τις επεμβάσεις του, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Σπυρόπουλος, Ντερτιλής, με τον τελευταία να αποδεικνύει μέρα με τη μέρα, ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα.
Επόμενο φιλικό για την Κόρινθο, το Σάββατο με τον Πανηλειακό εντός έδρας. Απών από το ματς με το Αιγάλεω, ήταν και πάλι ο Μπαλάφας, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ και ο Σγούρος έχει ένα μικροπρόβλημα στη γάμπα και για αυτό στα δύο τελευταία φιλικά, αγωνίστηκε ελάχιστα.


ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Παπαδόπουλος, Αθ. Τεγούσης, Δουκάκης, Καραγιάννης, Μαστραντώνης
Έπαιξαν και οι: Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης, Κουρεπίνης, Βασιλάρης, Σιδέρης, Π. Κωνσταντόπουλος, Υφαντής και Γκολέζι.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος (46’ Σπανός), Φίλης (46’ Παπαευθυμίου), Μαριόλης, Ντερτιλής, Σιώκος (80’ Σγούρος), Νικολόπουλος (70’ Παππάς), Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (75’ Μπαλτζής)

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply