ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη και πάθος, ο Πανσολυγειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα φιλικά, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παννεμεατικού, υποχρεώνοντάς τον, στην πρώτη του ήττα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτερη στο πρώτο και τα «λιοντάρια», στην επανάληψη να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να χάνουν ευκαιρίες.


Οι «πράσινοι», μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο α’ μέρος ουκ ολίγες φορές του Κεμαλάι, ο οποίος πραγματοποίησε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις, νικώντας τον Μπάρτζη.
Αρχικά σε ένα ανεπανάληπτο τετ – α – τετ, στη συνέχεια απογειώθηκε στο «Γ» της εστίας αποσοβώντας τον κίνδυνο, ενώ είπε όχι και σε κοντινή κεφαλιά του επιθετικού του Σοφικού, ο οποίος ήταν εντελώς αμαρκάριστος.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που έχουν να θυμούνται, ήταν κάποιες ενέργειες του Τσιάκου, χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη.
Στα άσχημα, μια αψιμαχία Μαρινού και Γκεζερλή, όπου ανάγκασε τον διαιτητή, να ζητήσει την αντικατάστασή τους.
Στην επανάληψη, ο Παννεμεατικός, μπήκε πολύ καλύτερα και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Δουλκέρογλου, όταν μετά από υπέροχη πάσα του Γκάνα, ο επιθετικός των «λιονταριών», βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπάνο, αλλά πλάσαρε άουτ.
Στην επόμενη φάση, ένας κακός υπολογισμός στην άμυνα της Νεμέας, έδωσε την ευκαιρία στον Σιάχρα να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, με όμορφο σουτ.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Δημήτρη Δημόπουλου, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, πίεσαν τους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Σίγουρα η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτή του πρώτου, όπου οι φιλοξενούμενοι, έκαναν πολλά λάθη.
Να αναφέρουμε ότι ο Πανσολυγειακός αγωνίστηκε χωρίς τους Κούτρα Ι.Γ. και Κούτρα Ι.Κ., ενώ από τον Παννεμεατικό, απουσίαζαν οι Μπασιώτης, Σεφεράι, Τσιωτάκης, Ρογκάκης.
Για άλλη μια φορά, σε φιλικό παιχνίδι ο διαιτητής ήταν χωρίς επόπτες, κάτι που πρέπει να μεριμνήσει η Ε.Π.Σ.Κ. γιατί εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις, μιας και ο ρέφερι, δεν μπορεί να βλέπει παντού.
Από τους νικητές, καλύτεροι οι Κεφιλής, Μπάρτζης (αν και μοιραίος) και Ντούντο, ενώ από τον Παννεμεατικό, κορυφαίος ο Κεμαλάι, έτρεξε πολύ ο Δουβής όσο άντεχε, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Δουλκέρογλου, Γκάνας και Χουσελάς.



ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Μπάνος, Γεωργίου, Ρωτίδης, Ντούντο, Γκεζερλής, Κούτρας Β., Μούτσος, Μάρκελλος, Τσίγκος Σ., Μπάρτζης, Κεφιλής
Έπαιξαν και οι: Σιάχρας, Φυταμπάνης, Μακρής, Τσίγκος Μ., Νόσης, Κλέττας Δ.


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Μαρινός, Φρούσιος, Χουσελάς, Δουβής, Κονγκίνης, Γκάνας, Τζας, Παλυβός, Δουλκέρογλου
Έπαιξαν και οι: Κυριάκος, Κωστούρος, Μπεκιάρης Τ., Καρνασιώτης, Καϊτσας

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply