ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ 6-1

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, επικράτησε με 6-1 της Λυκοποριάς και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μυργιώτη, αλλά σχεδόν αμέσως ο Κατσούλης έφερε το ματς στα ίσια. Οι παίκτες του Ατρομήτου, πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να πετύχουν το 2-1, με τον Χρήστο Τσουμάνη και θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια, με δύο γκολ διαφορά, αλλά ο Παππάς, έστειλε την μπάλα άουτ, σε πέναλτι που εκτέλεσε.
Στην επανάληψη, το Χιλιομόδι, μπήκε αποφασισμένο να τελειώσει το ματς, κάτι που κατάφερε αρκετά εύκολα. Αρχικά ο Μυργιώτης έκανε το 3-1, ενώ ο λίγο αργότερα, ο Θοδωρής Γεώργαρης, σημείωσε το 4-1.
Το 5-1 πέτυχε ο νεαρός Μαζιώτης, ενώ το τελικό 6-1, διαμόρφωσε ο έτερος μικρός, Νίκος Γόγολας, ο οποίος πέρασε αλλαγή στην επανάληψη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος, Παππάς, Βλάσσης, Τσουμάνης Χ., Γεώργαρης Θ., Ντοντάη, Κορδαλής, Ιατρόπουλος, Μυργιώτης, Αγγελίδης
Έπαιξαν και οι: Ξύδης, Μαζιώτης, Γόγολας


ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα, Λύρας, Σιετής, Τουμπανάκης, Σιάπικας, Κάσσιος, Μούγιος, Χαραλάμπης, Νικολακόπουλος, Κατσούλης, Τσιπάς
Έπαιξαν και οι: Σταύρου, Κανακάρης, Κασκαράς

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply