ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πήρε Κουβίδη, Κουτρουμπή, φιλικό με Ελευσίνα την Τετάρτη

Την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, Λευτέρη Κουβίδη, και του 27χρονου τερματοφύλακα, Κώστα Κουτρουμπή ανακοίνωσε η Κόρινθος.

Στο μεταξύ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πέτρος Κραβαρίτης, θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ισθμού, ο οποίος προσελήφθη έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. και αποτελεί επιλογή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπεθάνη.
Ο κ. Κραβαρίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Κόρινθος αναφέρει:

«1) Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Κορίνθου.

2) Παίκτες της Κορίνθου είναι από την Δευτέρα οι : Κουβίδης Ελ. Αμυντικός 22 ετών από τον Ασπρόπυργο και ο γκολκίπερ Κουτρουμπής Κων/νος 27 ετών από την Αχαϊκή. Η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να υπογράψουν.

3) Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφασίσθηκε η πρόσληψη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας ο παλαίμαχος και διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Πέτρος Καραβίτης , σημειωτέoν είναι και επιλογή του μεγαλομετόχου κ. Π. Μπεθάνη.

4) Ο κ. Καραβίτης εντός της εβδομάδας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. με θέματα που αφορούν την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, τον Πανελευσινιακό θα αντιμετωπίσει η Κόρινθος, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (14/9).
Μετά την αναβολή του φιλικού κόντρα στον Φωκικό, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την ίδια μέρα, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» φρόντισαν να κλείσουν άλλο τεστ με αντίπαλο τελικά τον Πανελευσινιακό, ένα ματς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ισθμού θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και κατά πόσο αφομοιώνουν τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply