ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ 5-2

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έχοντας σε φοβερή μέρα τον Γιάννη Γεωργίου, η Θύελλα Πετρίου επιβλήθηκε με 5-2 του Άλμπατρος Κόρφου και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Μιχάλη και Γεωργίου.
Στο 30’ έχασαν τον Μανάβη, ο οποίος δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα του Ζαφειρόπουλου και αποχώρησε τραυματίας. Στη συγκεκριμένη φάση, ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μιχάλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο στο πρωτάθλημα, ανέβασε το σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη και πάλι η Θύελλα μπήκε καλύτερα και με τον Γιάννη Γεωργίου, πέτυχε το 4-0 και κάπου εκεί άρχισε η χαλάρωση.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Νομικού στο 60’ και λίγο αργότερα, ο Σπαθής σημείωσε το 4-2.
Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε με πέναλτι, ο Γεωργίου, ολοκληρώνοντας την σπουδαία του εμφάνιση.
Πάντως οι άνθρωποι της Θύελλας Πετρίου, έχουν παράπονα από τον διαιτητή Τσολάκη, καθώς υποστηρίζουν ότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Κόρφου.
Από τους νικητές, κορυφαίος ο Γεωργίου όπως είπαμε και πολύ καλοί οι Μιχάλης και Μπακασέτας Β., ενώ από τον Κόρφο οι Αράπογλου Α. και Νομικός προσπάθησαν.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπακασέτας Κ., Μητράκος, Σχοινοχωρίτης, Πέζος, Τσουμάνης, Καραμάνης, Μπακασέτας Β., Μανάβης (30’ λ.τρ. Ψυρρής), Χουσελάς, Γεωργίου (88’ Αδαμόπουλος), Μιχάλης (83’ Λεκουσιώτης)

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ: Κατσανέας, Κλέττας (65’ Μουρατίδης Α.), Κουράκος, Ζαφειρόπουλος, Αράπογλου Α., Καποκάκης, Μπότσαρης (20’ λ.τρ. Σπαθής), Σταθογιαννόπουλος Α., Μουρατίδης Ι., Νομικός (73’ Αλεξανδρής), Αράπογλου Τ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply