ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 4-0

Μια βδομάδα μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ισθμιακού, ο Παννεμεατικός παρουσιάστηκε πολύ κακός αμυντικά ειδικά και ηττήθηκε με 4-0 από τον Πανσολυγειακό, ο οποίος έπαιξε πανέξυπνα με αντεπιθέσεις και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τον Μπασιώτη, για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το 1-0 ήρθε στο 12’ με τον Κούτρα Ι.Γ. (ίσως και από θέση οφσάιντ), ο οποίος πήρε υπέροχη πάσα από τον Κούτρα Ι.Κ. και πλάσαρε τον Ζαφείρη.
Το 2-0 ήρθε και πάλι με τη συνεργασία των δύο παικτών, αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά από πολύ κοντά. Στη συγκεκριμένη φάση, όλη η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν σε λάθος σε θέση, ενώ και ο τερματοφύλακας δεν έκανε έξοδο.
Στην επανάληψη και πάλι ο Παννεμεατικός μπήκε καλύτερα και δημιούργησε φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα σουτ του Δουλκέρογλου από τη μικρή περιοχή, ο οποίος έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι τα γκολ και έτσι στο 60’ ο Κούτρας Ι.Κ. εκμεταλλευόμενος για άλλη μια φορά τα αμυντικά κενά, πέτυχε το 3-0.
Στο 65’ ο Κούτρας Ι.Κ. και πάλι, με όμορφο πλασέ, νίκησε τον Ζαφείρη, ο οποίος δεν βγήκε να αποτρέψει το τέρμα.
Μέχρι το τέλος, δεν άλλαξε κάτι, αν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες, για να πετύχουν κάποια γκολ, που όντως δικαιούνταν, με σημαντικότερη αυτή του Μπεξή, όπου πλάσαρε πολύ άουτ από πολύ κοντά.
Από τους νικητές κορυφαίος όλων ο Κούτρας Ι.Κ., τον ακολούθησε ο Κούτρας Ι.Γ., ενώ και οι Ρωτίδης, Γκεζερλής, Μπάρτζης βοήθησαν πολύ.
Από τον Παννεμετικό, έτρεξε ο Κονγκίνης, ενώ οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα.
Ο διαιτητής Χονδρόπουλος, δεν έδωσε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα και γενικά ήταν μέτριος στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Μπάνος, Γεωργίου, Ρωτίδης, Γκεζερλής, Ντούντο, Μάρκελλος Γ. (72’ Στέφας), Μπάρτζης, Μούτσος (80’ Κούτρας Β.), Κούτρας Ι.Κ., Κούτρας Ι.Γ., Τσίγκος (70’ Κεφιλής)

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Κονγκίνης, Τσιάκος, Μαρινός, Χουσελάς (66’ Μπεξής), Δουβής, Τσιωτάκης, Τζας (69’ Φρούσιος), Δουλκέρογλου, Σεφεράι, Μπασιώτης (66’ Γκάνας)
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply