ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ 2-0


Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου, πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ασπρόκαμπο και έδειξε από την αρχή ότι ίσως φέτος να έχουν μια καλύτερη πορεία.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 15’ τον Παππά, ο οποίος σε μια «μονομαχία» με τον Α. Βάθη προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να του βγει αγκώνας και φυσικά να αποχωρήσει.

Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Πεπονή στο 24’ και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49’ ο Πεπονής και πάλι, εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τ. Μπίζιου και νίκησε τον Μπέζα για το 2-0.
Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, πέτυχαν γκολ με τον Παπαδόπουλο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στο τέλος έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.
Ο Άρης ολοκλήρωσε με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Ντερβίσι (2η κίτρινη) και Ρουμελιώτη (απευθείας), ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον Παπαδόπουλο του Ασπροκάμπου, ο οποίος πήρε και αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Πεπονής, Ζιμπόλας και Βάθης Α., οι καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων, ενώ από τον Ασπρόκαμπο προσπάθησαν οι Παπαδόπουλος, Λέντερης, Μπελίτσης Γ. και Σπυρίδων.

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Τζάλλας, Χρήστου (75’ Κανάκης), Ντερβίσι, Ταμπάκης, Μελέτσης, Ζιμπόλας, Γκιόρε, Βάθης Μ. (70’ Παπαμιχαήλ), Πεπονής, Πέρρας (80’ Ρουμελιώτης), Βάθης Α.

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Σπυρίδων, Παππάς (15’ λ.τρ. Μπελίτσης Γ.), Τσιράκος, Μπελίτσης Κ., Κωστούρος, Μπίζιος Τ., Λέντερης, Βαρδουνιώτης, Μπίζιος Γ. (67’ Τσουμάνης), Παπαδόπουλος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply