ΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΑΨΟΣ 2-7

Μεγάλη νίκη και άνετο πέρασμα για τον Μαψό, ο οποίος συνέτριψε με 2-7 τον Αγιάννη και πραγματικά έκανε επίδειξη δύναμης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κακογιάννη, ο οποίος έδειξε ότι ήρθε στον Μαψό με σκοπό να τον βοηθήσει να βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Μαψός προηγήθηκε μόλις στο 2’ με αυτογκόλ του Σούκουλη Γ., ενώ το 0-2 έγινε στο 5’ με τέρμα του Κακογιάννη.
Με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, ο Κακογιάννης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 22’ ο Βοϊκου Ν. μείωσε σε 1-3.
Στο 25’ ο Κριεμπάρδης, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, αλλά το πέναλτι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Νίκος Γεώργαρης.
Ο «χορός» των γκολ συνεχίστηκε στο 30’, όπου ο Μαρμαράς με προβολή πέτυχε το 1-4, ενώ στο 33’ ο Κακογιάννης με γυριστό σουτ, διαμόρφωσε το 1-5.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλο ένα γκολ για τον Μαψό, καθώς ο Κωστούρος σημείωσε το 1-6.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, αλλά γκολ υπήρξαν και άλλα, μιας και στον 65’ ο Σούκουλης Π., μείωσε για τον Αγιάννη σε 2-6, ενώ το τελικό 2-7, σημείωσε ο Γεώργαρης Κ. στο 89’.
Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Κυνηγάρη και Στέφη, ενώ ο Μαψός με τον Μαρμαρά.

ΑΓΙΑΝΝΗΣ: Βοϊκου, Σούκουλης Γ., Σούκουλης Ι. (46’ Παπανικολάου), Γκότσης Α., Κριεμπάρδης, Κυνηγάρης, Στέφης, Κατσιαούνης, Βοϊκου Ν. (46’ Σταμάτης), Σούκουλης Β., Κεφαλας (26’ Σούκουλης Π.)

ΜΑΨΟΣ: Κανελλάκης, Γεώργαρης Χ., Αρβανιτάκης (51’ Δήμας), Οικονόμου, Γεώργαρης Κ., Γεώργαρης Γ.Κ., Γεώργαρης Ε., Κακογιάννης, Γεώργαρης Ν. (51’ Ηλιόπουλος), Μαρμαράς, Κωστούρος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply