ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 4-2 παρ. (2-2 κ.α.)

Σε ένα πολύ δυνατό και εντυπωσιακό ματς, τόσο σε εναλλαγές στο σκορ, όσο και σε δύναμη, ο Πανευρωστινιακός, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη Αρχαίας Κορίνθου και να πάρει τη νίκη – πρόκριση, στην παράταση, με 4-2.

Πάντως μέχρι το 94’ οι «κίτρινοι», κρατούσαν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ένα πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Κριτσιώνης και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φέρουν το ματς στο 2-2 και να πάνε το ματς στην παράταση, «άναψε» τα αίματα.

Πάντως ο Πανευρωστινιακός, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατούφα, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τόλης Βάθης, πέτυχε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 57’ ο Πέρρας, έκανε το 1-2 και έβαλε «φωτιά» στην αναμέτρηση.
Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου είχαμε τη φάση που όπως φάνηκε στη συνέχεια έκρινε το ματς. Ο Κατσιαβός σύμφωνα με τον διαιτητή ανέτρεψε τον αντίπαλό του, δέχθηκε τη 2η κίτρινη κάρτα και ο Κατούφας νικώντας τον Τζάλλα, πέτυχε το 2-2.
Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και εκμεταλλευόμενοι και τον εκνευρισμό των παικτών του Άρη, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ραζή και Τόλια Α., έφτασαν στο τελικό 4-2.
Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κριτσιώνη.


ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Ζίζηλας, Κορδούλης, Δορλής Μ. (75’ Καΐτσας Σπ.), Καΐτσας (70’ Τόλιας Β.) Κατούφας, Μελισσαρόπουλος (65’ Τόλιας Γ.), Δορλής Γ., Ραζής, Τόλιας Α., Βλάχος


ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Τζάλλας, Γκιορε, Ρουμελιώτης (46’ Κεκερης), Κατσιαβός, Βλάχος, Ντερβίσι, Ζιμπόλας, Βάθης Μ., Πέρρας (95’ Σταματης), Χρήστου (46’ Ζώγαλης), Βάθης Α.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply