ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-0

Δυσκολεύτηκε αρκετά η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, για να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Αετού Αγγελοκάστρου και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. Το «φτωχό» 1-0 όμως, ήταν αρκετό, για τους παίκτες του Δημήτρη Στεργιόπουλου.


Γενικά η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που δημιούργησαν τις περισσότερες φάσεις, χωρίς όμως κάποια να είναι κλασσική.

Η πείρα και η ποιότητα του Σούλη Κουτσούκου, πάντως ήταν αυτή που έδωσε στην ομάδα του τη νίκη, καθώς στο 82’ κατάφερε να νικήσει τον Βενετσάνο και να διαμορφώσει το τελικό 1-0.
Η Πρόοδος έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και με προσοχή, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Όσον αφορά τον Αετό Αγγελοκάστρου, σίγουρα θα είναι στις ομάδες που θα δώσουν «μάχη», για την παραμονή στην Β’ Κατηγορία.


ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Παπανδρέου, Παρασκευόπουλος, Ταγαράς, Δαλαμαρίνης, Ρεκλείτης (80’ Οικονόμου), Μαχαίρας, Κουτσούκος Σ., Γκούμας Α., Κλάρος Κ. (46’ Σταυράκης), Κλάρος Χ. (75’ Κορφούζι)


ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Βενετσάνος, Αγγέλου Παντ, Μαζιώτης, Παπαφίλης, Αγγέλου Π., Κουτσογκίλας (80’ Στελέτος), Ρουμελιώτης, Νώσης (60’ Οικονόμου), Μάρκελος, Γκιώνης (70’ Κωνσταντόπουλος), Κλαούντιο.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply