ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΣΟΛΩΜΟΣ 0-2

Την έκπληξη έκανε ο Σολωμός, καθώς επικράτησε με 0-2 του Ισθμιακού, στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα, αλλά έχασαν νωρίς τον Ρουσλάν, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι για ζημιά.

Ο Ισθμιακός φωνάζει για χέρι του Μάντα μέσα στην περιοχή, το οποίο δεν υπέδειξε ο διαιτητής.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μήτρου, εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας των αμυντικών και πέτυχε το 0-1.
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Στο 80’ πάντως είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς, στα ίσια, αλλά ο Ασλάνογλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάππο, σε πέναλτι που εκτέλεσε και κάπου εκεί όλα κρίθηκαν, μιας και λίγο αργότερα, ο Βασίλης Μπέκος, πέτυχε το 0-2 και έβαλε τέλος στα όνειρα των παικτών του Ισθμιακού, ο οποίος ολοκλήρωσε και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σπάρου.


ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Νικολού, Μιχάλαρος, Κατεμής, Ρουσλάν (28’ λ.τρ. Λάτσας), Σπάρος, Κορδαλής, Ασλάνογλου, Καλογράνης, Παπαηλίου (46’ Κόστα), Παπαντωνίου, Πιπίνης


ΣΟΛΩΜΟΣ: Κάππος, Μπέκος Δ. (70’ Κούστας), Μπέκος Φ., Μάντα, Μελέτης, Γεροβασίλης, Γκότσης, Φαρμάκης (60’ Μπέκος Β.), Γκιγκέλος (46’ Καραχάλιος), Μήτρου

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply