ΦΙΛΙΚΟ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 4-1

Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα με 4-1, αλλά η εμφάνισή του ειδικά στο α’ μέρος δεν ήταν άσχημη. Στην επανάληψη, έγιναν αλλαγές και σίγουρα είναι διαφορετικά τα συμπεράσματα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 21’ ο Γεωργίου από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκούπα. Στο 32’ όμως, ο Νεσιόρ σούταρε, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε, αλλά ο Νεόφυτος από κοντά έκανε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Λιβέρης βρήκε τον Νεσιόρ, με τον τελευταίο να μην αστοχεί στο τετ α τετ και να πετυχαίνει το 2-0.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 61’ ο Ξύδης σέντραρε, ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, αλλά την έστειλε στα δίχτυα του, κάνοντας το 2-1.
Στο 68’ ο Χαριάτης με προβολή ανέβασε το σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Βυθούλκας από πολύ κοντά, μετά από πάσα του Χαριάτη.
Επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, την Κυριακή με τον Πανόπουλο, εκτός έδρας.


ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γεωργίου Θ., Πέττας, Φίλαϊ, Καρυπίδης, Σαμαράς, Λιβέρης, Γεωργίου Σ., Διαμαντόπουλος, Νεόφιτος, Νεσιόρ, Παντελής.
Έπαιξαν και οι: Βυθούλκας, Κόντη, Τσιριγώτης, Καλογέρης, Μαριάδης, Δριμούρας, Χαριάτης, Τοπαλίδης, Ματαράγκας, Παρασκευάς



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Σκούπας, Ιατρόπουλος, Ντοντάη, Βλάσσης, Μπαλλής, Παπαϊωάννου, Κριαράς, Ξύδης, Μυργιώτης, Κουσκουνάς, Τσουμάνης Χ. Έπαιξαν και οι: Πανούσης, Γεωργαρής Θ., Γόγολας, Κοντογιάννης Ν., Μαστρογιαννόπουλος, Αγγελίδης, Μαζιώτης, Μπίκος


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply