ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ: Φυσικά και μπορούμε το πρωτάθλημα

Μια από τις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν και η απόκτηση του Γιώργου Κλαδάκη, από την Κλένια.

Ο έμπειρος επιθετικός άλλαξε φανέλα μετά από 5 χρόνια, αφήνοντας την Ελλάς Βέλου και στις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις στα φιλικά, εμφανίζεται έτοιμος για όλα.
Η Κλένια έχει ενισχυθεί σημαντικά και θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Την άποψη αυτή, τη συμμερίζεται και ο Γιώργος Κλαδάκης, που δείχνει πως και φέτος θα πρωταγωνιστήσει και σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Ερ. Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα; Πως βλέπεις τις ομάδες φέτος; Πολλοί λένε ότι ίσως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Τι έχεις να πεις εσύ;


Απ. Ναι είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Πιστεύω ότι φέτος οι ομάδες θα παρουσιαστούν πολύ καλύτερες από πέρσι. Βλέπουμε ότι έχουν γίνει κινήσεις, υπάρχει μεγαλύτερη όρεξη και αυτό είναι πολύ καλό. Συμφωνώ ότι θα είναι ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Όλες είναι πολύ καλές οι ομάδες και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Ερ. Ποιες πιστεύεις ότι μπορεί να είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο;


Απ. Οι ομάδες που φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι ο Πέλοπας Κιάτου, ο ΠΑΟ Λουτράκι, η Ελλάς Βέλου και η Κλένια κατά τη γνώμη μου.

Ερ. Φέτος άλλαξες φανέλα, αφήνοντας το Βέλο για την Κλένια. Πως είναι μέχρι τώρα η κατάσταση; Η ομάδα στα φιλικά εντυπωσιάζει. Μπορεί το κάτι παραπάνω;


Απ. Ναι όντως άλλαξα φανέλα μετά από κάποια χρόνια. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα μπορώ να πω. Όμως το κλίμα και η κατάσταση που υπήρχε στη νέα μου ομάδα, με έβαλαν κατευθείαν στο κλίμα και στα θέλω του συλλόγου. Όντως η Κλένια έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά και μπορεί σίγουρα το κάτι παραπάνω.

Ερ. Πολλοί αναφέρουν την Κλένια ως φαβορί για την άνοδο. Πως το σχολιάζεις;


Απ. Καλά κάνουν και το αναφέρουν. Όσον και παράξενο να φαίνεται σε κάποιους, η Κλένια είναι φαβορί για την άνοδο και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.


Ερ. Στα φιλικά δείχνεις πιο ώριμος από ποτέ. Σκοράρεις συνεχώς. Έτοιμος να βρεις δίχτυα και στο πρωτάθλημα;


Απ. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα δουλειάς. Όταν είσαι σοβαρός και δουλεύεις στην προπόνηση, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Το ότι σκοράρω, οφείλεται σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε εμένα. Από εκεί και πέρα, για το νέο πρωτάθλημα, είμαι πιο έτοιμος από ποτέ.


Ερ. Πάμε και λίγο στα της Κορίνθου. Πως σχολιάζεις όλα όσα έχουν συμβεί;

Απ. Για την Κόρινθο, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι είναι πραγματικά αμαρτία σε μια ομάδα με ιστορία και με βαριά φανέλα και τόσο κόσμο, να συμβαίνουν όλα αυτά. Πιστεύω ότι δεν της αξίζει όλη αυτή η αντιμετώπιση και δεν βλέπω και όρεξη για κάτι καλύτερο.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply