ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 3-4

Άλλη μια ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε η Κόρινθος, αυτή τη φορά από τον Πανελευσινιακό, με 3-4, αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και προβλημάτισαν, καθώς ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα Α’ τοπικού και σίγουρα το να πάρει τη νίκη, δεν είναι και λίγο πράγμα.

Πάντως η «Μπάρτσα» ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Δημητριάδη στο 3’, αλλά ο Δούκας ισοφάρισε στο 10’.
Ο Μαριόλης σημείωσε το 2-1, αλλά στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-2.
Κάπου εκεί μάλλον η Κόρινθος έμεινε από δυνάμεις και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Ο Κανταρτζής στο 65’ με σέντρα σουτ και λάθος υπολογισμό του Καρατζάογλου, ανέβασε το σκορ στο 2-3, ενώ το 204 διαμόρφωσε ο Παπαευθυμίου και πάλι.
Το μόνο που κατάφερε η «Μπάρτσα» να πετύχει, ήταν να μειώσει σε 3-4 με τον Λαμπρογεώργο.
Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά η ομάδα για να μπορέσει να σταθεί, αλλά δεν απογοητεύεται κανείς από τις ήττες στα φιλικά, καθώς γίνονται συνέχεια δοκιμές.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Διαμαντόπουλος, Φραγκάκης, Χριστόπουλος, Δανιήλ, Μαριόλης, Χότζαϊ, Παππάς Χ. , Μπαλάφας, Δημητριάδης, Νικολόπουλος
Έπαιξαν και οι: Καρατζάογλου, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Κουβίδης, Σιώκος, Ντερτιλής, Λαμπρογεώργος, Μπαλτζής, Μαλαχάτης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Βάσης, Ευαγγέλου, Φιλιππής, Καρνιαβούλας, Δούκας Χομασουρίτζε, Αποστολάτος, Μακρίδης, Ανδρεάδης, Ράεντ.
Έπαιξαν και οι: Νικολάκης, Πολεμαρχάκης, Παπαευθυμίου, Τζαφεράκος, Τούσης, Κουιμτζίδης, Κανταρτζής, Ζήλιος, Πολυχρονίδης, Κουτσομύτης.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply