ΦΙΛΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3-2

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου επικράτησε με 3-2 του Παναργειακού και το σκορ μπορεί να πει κανείς, ότι είναι αρκετά πλασματικό. Εντυπωσιακός ο Ξύδης, που πέτυχε δύο φοβερά τέρματα.


Οι γηπεδούχοι για άλλο ένα ματς έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Στο 20’ ακυρώθηκε γκολ του Θοδωρή Γεώργαρη ως οφσάιντ, σε μια φάση αρκετά οριακή. Το 1-0 έγινε στο 40’ με υπέροχη εκτέλεση του Κριαρά.
Στην επανάληψη, το Χιλιομόδι ήταν «καταιγιστικό» και στο 60’ ο Ξύδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65’ με κεφαλιά του Ισούφι, αλλά ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε εκεί. Στο 70’ ο Κουσκουνάς συνδυάστηκε υπέροχα με τον Ξύδη και ο τελευταίος με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ», για να κάνει το 3-1.
Το τελικό 3-2, διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κουτσοδήμος.
Επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο, την Τετάρτη, με την Προοδευτική στις 16:30 εκτός έδρας.
Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, υπήρξε και φιλικό με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, όπου οι παίκτες του Παντελή Κουρούπη, επικράτησαν με 0-2, χάρη σε γκολ των Μυργιώτη (60’) και Κουσκουνά (70’).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Ιατρόπουλος, Ντοντάη, Παππάς, Μπαλλής, Πανακούλιας, Κριαράς, Γεώργαρης Θ., Μυργιώτης, Ξύδης, Κουσκουνάς
Έπαιξαν και οι: Σκούπας, Μαστρογιαννόπουλος, Τσουμάνης Χ., Αγγελίδης, Γόγολας, Τσουμάνης Δ., Τσουμάνης Θ.


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούζας, Σοφός, Φίλης, Πανάκης, Ιασωνίδης, Λιάρος, Αρμαλιώτης, Μπουγάς, Κολλιάκος, Κουτσοδήμος
Έπαιξαν και οι: Τσώρας, Κόλλιας, Μούτσος, Ισούφι, Μπάρλας, Λάπατας


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply