ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ 2-1

Χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 2-1 του Άλμπατρος Κόρφου και συνέχισε τις νίκες στα φιλικά του παιχνίδια. Πάντως αυτή τη φορά, οι περισσότεροι παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν σε κακή μέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το ρυθμό τους, αν και πολλές φορές έκαναν δυνατά ως και σκληρά μαρκαρίσματα.


Η έναρξη του παιχνιδιού προμήνυε διαφορετικά πράγματα, καθώς ο Σεφεράι από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Κατσανέα, κάτι που κατάφερε λίγο αργότερα όμως, για να κάνει το 1-0.
Από εκεί και πέρα όμως, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν από το «καβούκι» τους, δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις, με πιο αξιοσημείωτη ένα σουτ από πολύ κοντά του Μουρατίδη, που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ζαφείρης.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σωτήρης Σταθογιαννόπουλος, :ίσως χρησιμοποιώντας και το χέρι του, έκανε το 1-1, εκμεταλλευόμενος ολιγωρία του Χουσελά και κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακά, οι οποίοι σταμάτησαν πιστεύοντας ότι ο διαιτητής α υποδείξει την παράβαση
Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα ο διαιτητής Καλαράς, ακύρωσε τέρμα του Χουσελά, καθώς δεν είχε σφυρίξει για να συνεχιστεί το ματς, αλλά υπέδειξε το λάθος, με μεγάλη καθυστέρηση και γενικότερα με τα σφυρίγματά το, έδειξε ότι είναι … λίγος ακόμα και για φιλικά ματς.

Πάντως έπαιξε χωρίς επόπτες, καθώς μάλλον δεν βρέθηκαν κάποιοι !!!

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Παννεμεατικού δεν μπορούσαν να συνδυαστούν καθόλου, με μοναδική «όαση» τον Παλυβό, ο οποίος πραγματικά «ανακάτεψε» την άμυνα του Κόρφου και ήταν και αυτός που δημιούργησε το δεύτερο γκολ, «σερβίροντας» έτοιμο γκολ στον Τζα, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Κατσανέα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν κάποια φάση, αλλά έδειξαν πως ειδικά μέσα στο γήπεδό τους, θα «πουλήσουν» ακριβά το… τομάρι τους.
Σίγουρα όμως θα πρέπει να προσέχουν στα μαρκαρίσματα, γιατί μπορεί το ματς με τη Νεμέα να ήταν φιλικό, στα επίσημα, με ανάλογα τάκλιν, δύσκολα θα ολοκληρώνουν με 11 παίκτες την αναμέτρηση.
Από τα «λιοντάρια», κορυφαίος ο Παλυβός, πολλές βοήθειες του έδωσαν οι μικροί Κυριάκος, Κωστούρος και Φρούσιος, πολλά τρεξίματα από τον Δουβή, ενώ καλά πήγαν και οι Μαρινός, Ζαφείρης.
Σε κακή μέρα, οι Σεφεράι, Δουλκέρογλου, Τσιάκος, καθώς εκνευρίστηκαν νωρίς και δεν μπήκαν στο πνεύμα του ματς.
Από τους φιλοξενούμενους, εξαιρετικός στην άμυνα ο Λαφαζάνος (ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα), κράτησε μπάλα ο Νομικός, ενώ πολύ καλά ειδικά στο πρώτο μέρος, πήγαν οι Μουρατίδης και Σταθογιαννόπουλος Σ..


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Ρογκάκης, Μαρινός, Φρούσιος, Χουσελάς, Κονγκίνης, Τσιωτάκης, Αθανασόπουλος, Σεφεράι, Τζας, Δουλκέρογλου
Έπαιξαν και οι: Κεμαλάι, Παλυβός, Κυριάκος, Δουβής, Τσιάκος, Κωστούρος, Τζίνης, Καρνασιώτης, Μπεκιάρης Τ.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply