ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-3

Σε ένα χορταστικό ματς, η Κλένια πήρε άλλη μια νίκη με 2-3 κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου αυτή τη φορά. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ο Κλαδάκης συνέχισε τον επιθετικό του οίστρο, σκοράροντας και πάλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Κρούγιο, αλλά ο Κλαδάκης με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Χρήστος Γεώργαρης, έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Κλένια ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Κλαδάκη, μετά από όμορφη ενέργεια του Λέπετζη.
Ο Ολυμπιακός απάντησε και πάλι και έφερε το ματς στο 2-2, με τον Αγγέλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη, με νέο πέναλτι του Κλαδάκη, μετά από ανατροπή του Λέπετζη.
Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται και για τις δύο υποδείξεις πέναλτι.
Κορυφαίος του αγώνα ο Κλαδάκης, ο οποίος δείχνει ότι φέτος είναι πιο ώριμος από ποτέ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Μπόζνος, Μαυρέλης, Κρούγιος, Ζερβός, Μαστρογιάννης, Αμπαδιωτάκης, Κόλλιας, Αγγέλου, Κατσιάπης, Μούτσος, Κολυρόπουλος
Έπαιξαν και οι: Κόντης, Παντελέου, Κεφαλας, Κολλιος, Κουτσοδόντης


ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Λέκκας, Διγαλάκης, Δήμας, Ρουμελιώτης Ν., Μπαστούνης, Σεννής, Μακρής, Γεώργαρης Χ., Λέπετζης, Κλαδάκης
Έπαιξαν και οι: Γεώργαρης Μ., Μπαλάφας, Παπαχρήστος, Κουρελιάς

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply