ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 0-4

Άλλη μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Πέλοπα, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 0-4 της Προοδευτικής Περιγιαλίου, στην Αρχαία Κόρινθο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Θανάση Παπασημάκη, συνέχισαν να προβληματίζουν, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με τον Ολυμπιακό Άσσου, στο Κύπελλο.
Τα γκολ για τους νικητές, πέτυχαν οι Ντεβό (2), Πράττος, Αναγνωστόπουλος, με το Νιγηριανό επιθετικό να συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας τον Σπύρο Αργυρόπυλο, να …τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χόντια, Αλινάνι, Βελέντζας Δ., Μπούκης Μ.Κ., Βελέντζας Κ., Αναγνωστόπουλος, Βράκας, Παπαβασιλείου, Πράττος, Πρίφτης, Ντεβό
Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πετούμενος, Μπούκης Μ.Γ., Κοντάκης, Τσαμασλίδης, Μανιώτης





ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 5-0




Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε η Θύελλα Πετρίου, καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0, του Απέσσα Χαλκίου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παύλο Χουσελά, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, ενώ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και ως αριστερός μπακ !!!
Πάντως οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να προβάλουν καμία αντίσταση, έχοντας και αρκετές απουσίες, αλλά σίγουρα έδειξαν ότι θα παλέψουν πολύ για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι «κίτρινοι», για άλλο ένα ματς από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ήταν πολύ καλοί, με τους Χουσελά, Καραμάνη και Γεωργίου (στο α’ μέρος), να δημιουργούν πολλά προβλήματα.
Πάντως η αμυντική λειτουργία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν και η καλύτερη, με τον ταχύτατα Κάμπακο, να ταλαιπωρεί τους Τσουμάνη και Πέζο.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Χουσελάς (3), Γεωργίου (πεν.), Μιχάλης, ενώ άδικα ακυρώθηκε τέρμα για τον Απέσσα, όταν ο Κάμπακος (ο οποίος είχε και δοκάρι), με υπέροχη λόμπα, «κρέμασε» τον Ζώη, με τον διαιτητή να καταλογίζει οφσάιντ.


ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπακασέτας Κ., Μητράκος, Πέζος, Τσουμάνης, Σχοινοχωρίτης Π., Μπακασέτας Β., Καραμάνης, Μανάβης, Γεωργίου, Χουσελάς Π., Μιχάλης
Έπαιξαν και οι: Ζώης, Ψυρρής, Αδαμόπουλος

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply