ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1-1

Ακόμα ένα άσχημο απόγευμα είχε η Κόρινθος06' αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Ισθμιακού! Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει το 1-1 έχοντας την τύχη με το μέρος της!

Όπως έχουμε ξανά πει η ομάδα του Θανάση Τζαμουράνη υποφέρει στο κέντρο, έτσι λοιπόν είδαμε για ακόμα μια φορά το ίδιο σκηνικό. Χωρίς ψυχραιμία, λαθος μεταβιβάσεις και καμία πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου.
Στο πρώτο ημίχρονο, σαφώς ο Ισθμιακός φάνηκε πιο έτοιμος καθώς οι παίκτες ήταν στις θέσεις τους και έπαιζαν σωστά τον ρόλο τους! Ο ρυθμός ήταν εξαντλητικός για τους μικρούς της Κορίνθου με αποτέλεσμα αυτή η πίεση να αποφέρει κούραση πριν καν ολοκληρωθει τό πρώτο μέρος.
Τώρα η φάση του γκολ ήταν στο 20', όταν μετά απο σέντρα του Κόστα, ο Ασλάνογλου, νίκησε τον Βύρλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει!
Στο δεύτερο μέρος η Κόρινθος 06' έδειξε να βρίσκει τα πατήματά της δημιουργόντας κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Δήμα και τον Τσοχαντάρη.
Περίπου στα μέσα του δευτέρου μέρους η κερκίδα ξεσηκώθηκε με έναν όντως λάθος καταλογισμό πέναλτι του διαιτητή, υπέρ του Ισθμιακού! Η εκτέλεση όμως δεν ήταν καλή και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ.
Στη συνέχεια ο Ισθμιακός έριξε λιγό ρυθμούς,με την Κόρινθο όμως να ανεβάζει στροφές και προς το τέλος του παιχνιδιού,ο Λέντιο εκμεταλευόμενος ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα, κατάφερε να πετύχει το 1-1 από το ύψος του πέναλντι με δυνατό σουτ.

Ισθμιακος:Μελέτης, Μιχαλαρος, Ντινε Ι., Κατεμης, Καλογράνης ,Ασλάνογλου ,Κορδαλής ,Κόστα, Ντίνε Μ., Πιπίνης
Έπαιξαν και οι:
Σπάρος, Καπλατζής, Τσουκαλάς
ΠαίκτεςΚορίνθου:Βίρλας,Οικονόμου,Αχτσόγλου,Παππάς,Νικολάου,Τσοχαντάρης,Λόντρας,Ανδρέου,Ντερτιλής,Δήμας,Αθανασόπουλος
Έπαιξαν επίσης:Παπουτσέλης,Λέντιο,Παπαδημητρίου,Δημητρίου,Βλάχος
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply