Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΟΛΩΜΟΣ – ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 2-2

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αλλαγές στη διακύμανση του σκορ, Σολωμός και Πανσολυγειακός έμειναν στο 2-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν 2-0, θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς, αλλά οι παίκτες του Τάκη Ρέμμα, έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.


Ο Σολωμός ξεκίνησε το παιχνίδι, προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και πριν τη συμπλήρωση του 25λέπτου, το σκορ ήταν 2-0, με τέρματα των Βασίλη Μπέκου και Δημήτρη Μελέτη.
Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για το 3-0, αλλά η φάση που φαίνεται ότι έκρινε πολλά ήταν στο 42’, όταν ο Κούτρας Ι.Κ. εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στον τερματοφύλακα Κάππο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν με κεφαλιά του Μπάρτζη, μετά από κόρνερ του Κούτρα Ι.Κ.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε το σκορ, αλλά έγιναν φάσεις που οι δύο ομάδες έχουν παράπονο από το διαιτητή, καθώς ο Σολωμός ζητά πέναλτι στο 75’, ενώ ο Πανσολυγειακός, διαμαρτύρεται για την ακύρωση γκολ, στις καθυστερήσεις, του Κούτρα Ι.Κ.
Από τον Σολωμό ξεχώρισαν οι Μπέκος Β., Μπέκος Φ., Μελέτης και Γκότσης, ενώ από το Σοφικό, οι Κούτρας Ι.Κ., Μπάρτζης και Μάρκελλος.

ΣΟΛΩΜΟΣ: Κάππος, Ηλιάδης, Σοφός, Μάντα, Μπέκος Φ., Μελέτης, Μπέκος Β., Γεροβασίλης, Μήτρου (75’ Καραχάλιος), Γκότσης, Φαρμάκης

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Μπάνος, Γεωργίου, Ρωτίδης, Γκεζερλής, Ντούντο, Κούτρας Β. (60’ Στέφας), Μάρκελλος, Μούτσος (88’ Φυταμπάνης), Μπάρτζης (80’ Κεφιλής), Κούτρας Ι.Κ., Κούτρας Ι.Γ.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply