ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τεχνικός διευθυντής ο Σταμάτης Σπύρου

Σημαντική επιτυχία αποτελεί για την διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, η σύναψη συνεργασίας με τον γνωστό Πειραιώτη προπονητή κ. Σταμάτη Σπύρου, ο οποίος ανέλαβε ήδη καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα και θα είναι ο ιθύνων νους για τα αγωνιστικά θέματά της.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Σταμάτης Σπύρου, έχει διατελέσει κατά το παρελθόν ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής της, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Ο διοικητικός παράγοντας του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κ. Μεϊμάρογλου Μιχαήλ, ανέφερε χαρακτηριστικά:
''Καλωσορίζουμε τον κ. Σταμάτη Σπύρου, στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα συνεργασία που θα έχουμε. Την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, η ομάδα μας θα στηριχτεί στο τρίπτυχο, διοίκηση - τεχνικός διευθυντής - προπονητής - ποδοσφαιριστές.
Που σημαίνει ότι εκκρεμεί η πρόσληψη προπονητού, ο οποίος θα ανακοινωθεί τίς αμέσως επόμενες μέρες, και θα είναι άμεσος συνεργάτης του κ. Σταμάτη Σπύρου''.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά τώρα, γίνεται προσπάθεια από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος, να αποκτηθούν 3 - 4 ακόμη ποδοσφαιριστές, ώστε να ισχυροποιηθεί το ρόστερ της ομάδος.
Η προετοιμασία του συλλόγου, θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, και ήδη αναζητούνται ομάδες για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply