Μια από τα ίδια για την «Μπάρτσα»; … Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης

Ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πράγματα και δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα για τη δυναμικότητα της ομάδας της Κορίνθου.
Πάντως για την ώρα, μάλλον ακολουθούμε ότι και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή αποκτώνται παίκτες, που δεν εντυπωσιάζουν τον κόσμο, με τις επιδόσεις τους και δεν είναι και από την περιοχή της Κορινθίας.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί τον τελευταίο καιρό.
Τους Σιώκο και Νικολόπουλο, τους γνωρίζουμε και πιθανολογούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεκτό. Οι Διαμαντόπουλος, Κουβίδης, Σπανός τι παραπάνω έχουν από τα παιδιά που αγωνίζονται σε ομάδες της Κορινθίας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Μαριόλη, αλλά εντάξει αυτός στα φιλικά δείχνει καλά στοιχεία.
Την λογική της απόκτησης ενός έμπειρου τερματοφύλακα, στη Δ’ Εθνική δεν την καταλαβαίνω. Καλός και χρυσός ο Σουμουλίδης, αλλά η ομάδα διαθέτει τον Βαγγέλη Δημαράκη, ο οποίος εκτός του ότι αγωνίζεται ως μικρός, είναι και τερματοφύλακας με παιχνίδια στην Γ’ Εθνική και πολλά υποσχόμενος.
Αν δεν παίξει φέτος, πότε θα παίξει;
Επίσης δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι οι μικροί Κρίκας, Γκιώνης δεν αποκτήθηκαν. Λέγεται ότι δεν ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν σε τέτοια κατηγορία. Ενώ οι μικροί που αποκτήθηκαν είναι πανέτοιμοι; Αστεία πράγματα.
Αποχώρησαν οι Νικολάου, Χουστουλάκης, Αράπγλου, Καρνέσης, Ζάρκος. Αυτοί που αποκτήθηκαν στη θέση τους, γνώμη μας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είναι καλύτεροι.
Δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε και φοβερά πράγματα. Και όσο και αν τα φιλικά είναι για να μοντάρεται η ομάδα και δεν δίνεται βάση στα αποτελέσματα, όταν χάνεις συνεχώς και δεν αποδίδεις κιόλας, ε όλο και κάτι δείχνει αυτό.
Εν αναμονή πάντως…
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.

Leave a Reply