ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-2

Σε ένα ματς με αρκετά καλό θέαμα, η Κόρινθος αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε με 1-2 από τον Πανηλειακό, με δύο τέρματα που δέχθηκε στο τέλος.

Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια, έδειξαν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αδικούνται από το σκορ, μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν γενικά ακίνδυνοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από ότι φαίνεται, όσο περνούν οι μέρες, η ομάδα «ρολάρει» και δένουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς.
Το γκολ για την «Μπάρτσα», σημείωσε με πέναλτι στο 74’, με τον Σιώκο.
Ο Πανηλειακός, έφερε το ματς στα ίσια, στο 88’, με ένα δυνατό σουτ από τα 40 μέτρα, ο Θωνιώτης, εκμεταλλευόμενος και λάθος του Καρατζάογλου.
Το τελικό 1-2, ήρθε στο 90’, με πέναλτι και πάλι του Θωνιώτη, το οποίο υπέδειξε ο κ. Χονδρόπουλος.
Οι Σιώκος, Φίλης, Δημητριάδης και Νικολόπουλος, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από την ομάδα της Κορίνθου, η οποία θα δώσει την Τετάρτη 14/9, το επόμενό της φιλικό, με τον Φωκικό, στο γήπεδο της Άμφισας, στις 16:00
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της «Μπάρτσα», Παναγιώτης Μπεθάνης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιώργος Τόγιας): Δημαράκης, Φραγκάκης, Παπαευθυμίου, Σπυρόπουλος, Φίλης, Μαριόλης, Δημητριάδης, Σιώκος, Παππάς Χρ., Νικολόπουλος, Λαμπρογεώργος
Έπαιξαν και οι: Καρατζάογλου, Σγούρος, Ντερτιλής, Διαμαντόπουλος, Μπαλτζής και Δανιήλ.



ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος (38' Λαμπρόπουλος, 55' Καπετανάκης), Βατσής, Σωτηρόπουλος, Ακπαρίδης, Κολόκας, Μαζιώτης (32' Δημόπουλος), Νικολόπουλος, Κρυστάλλης, Μπράβος, Λώττας, Καφαντάρης
Έπαιξαν και οι: Θωνιάτης, Ταφαρλής, Κάλφας, Κυριακίδης, Πλαστουργός, Τριγάζης.




ΠΗΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Αλέξη Διαμαντόπουλο, προχώρησε η Κόρινθος.
Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην «Μπάρτσα».
Από εκεί και πέρα, εντός των ημερών πιθανότατα οι ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρήσουν σε 3-4 μεταγραφές.


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply